Taistele

CMX

Kulkee, kulkee vesi kasvojemme yli kulkee painuu, painuu alle hukuttavan pinnan muistot vaipuu, vaipuu valo horisontin taakse vaipuu koskee, koskee vielä hetken kädet toisiaan hehkuu, hehkuu uni tuhotuista kaupungeista virtaa, virtaa uneen viimeiseen tää maa

Kerto: Kun kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kun kaikki on turhaa, taistele kaikki on liikaa, taistele kaikki on loppu, taistele!

Nukkuu, nukkuu toivo raunioiden alla nukkuu itkee, itkee joku lintukotiaan taipuu, taipuu oksat myrskytuulen alla taipuu saapuu, saapuu vuodenajat ajallaan vyöryy, vyöryy tuuli raivopäinen vuorten ylle syttyy, syttyy silmät jälleen palamaan

Kerto Kun kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kun kaikki on turhaa, taistele kaikki on liikaa, taistele kaikki on loppu, taistele!

Kun kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kaikki on viety, taistele kun kaikki on turhaa, taistele kaikki on liikaa, taistele kaikki on loppu, taistele!

Laita CMX soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.