Paljonko?

Dani

Kaiken takana on nainen Niin sanotaan Kai me sen takii tunteitamme padotaan Välil satuttaa ku alkanu ottaa juomaa Ettei mul rakkaudesta oo hajuakaa Pohtinu elämään liittyvii kysymyksii Ja sitä miten ihmiset vähän ku hyttysii Pohtinu vanhuksii ja lapsii Ja sitä miten systeemi laittaa nappeja napsii Elämä välil pistää flippaa kovimmankin luun Nähny miten vakavasti ihminen voi turtuu Nähny kun murtuu ennen määränpäätään Onko arvonasi laatu vai sittenkin sen määrä Nähny naisii jotka ei pidä itseään minään Ja nähny miehii jotka edesauttaa sitä Nähny kuoleman, riemuu ja itkuu Nähny mitä sen on ku pakko vetää litkuu Tai sitten ihan mitä vaan Kun kaipaa jotakin mitä ei edes ikinä saa Nähny mitä tapahtuu jos kertoi faktaa Totuudenpuhujia ilman yösijaa

Paljonko sä sait? Paljonko sä koit? Paljonko sä annoit? (paljon vaikeeta ja mä oon niinku yössä Ihminen vailla valoa yössä) Älä sydäntäs koveta ikinä Olkoon tää biisi meille toivon kipinä (huuda ulos sun kipu ja tuska Taivas ei oo enää niin musta)

Nähny miten fiksu voi olla päästään Mut silti oman käden kaut hengestään päästää Nähny kohtaloita joita ei ymmärrä kukaan Voit lähtee milloin vaan etkä saa omisuutta mukaan Nähny paljon kaunista, myös puutteet Monesti hämmentäny ajatukset ja tunteet Tunteet tunnet mutta tunne et Vailla ilon tunnet Elämä hymyilee, välillä irvistää Ja rakkauden näkee ainoastaan silmistä Nähny senkin miten rajoittunut on mieli Miten ihminen onkaan niin pieni Kysymykset kasvaa eikä tajua miksi Kai ne on tarkotettu esille tuotaviksi Ihmettelet peilikuvaa kai se on aikuisuutta Tai sitten vaan lapsenkaltaisuutta

Paljonko sä sait? Paljonko sä koit? Paljonko sä annoit? (paljon vaikeeta ja mä oon niinku yössä Ihminen vailla valoa yössä) Älä sydäntäs koveta ikinä Olkoon tää biisi meille toivon kipinä (huuda ulos sun kipu ja tuska Taivas ei oo enää niin musta) Paljonko sä sait? Paljonko sä koit? Paljonko sä annoit? (paljon vaikeeta ja mä oon niinku yössä Ihminen vailla valoa yössä) Älä sydäntäs koveta ikinä Olkoon tää biisi meille toivon kipinä (huuda ulos sun kipu ja tuska Taivas ei oo enää niin musta)

Laita Dani soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.