Baby

Danny

Beibi, mä vannon, kun tanssit, sua tahdon. Hani, hanii beibii, mä sekoon, ja pahoin. Sä kylmät väreet päästä päähän tuot, kun katseesikin tänne päin vain luot, jos paljon lupaan paljonko sä suot? Hei helpottaisit jo, oon ihan djfgdj.

Hei beibi, mä vannon, kun tanssit, sua tahdon. Hani, hanii beibii, mä sekoon, ja pahoin. Ei kestä sitä meikäkäisen pää, kun pintaasi näin silmät kiinni jää, se veren vetää vielä enempään. Hei helpottaisit jo vai pelleiletkö no?

Mä minkä teen, mä minkä teen, kun aivan pyörälleni päästä meen. Ei auta tuoppi eikä tynnyri, mä tahdon kanssas jakaa tyynyni. Mä minkä teen, mä minkä teen, kun aivan pyörälleni päästä meen. ei auta tuoppi eikä tynnyri, mä tahdon kanssas jakaa tyynyni.

Beibi, mä vannon, kun tanssit, sua tahdon. Hani, hanii beibii, mä sekoon, ja pahoin. Sä kylmät väreet päästä päähän tuot, kun katseesikin tänne päin vain luot, jos paljon lupaan paljonko sä suot? Hei helpottaisit jo, oon ihan djgfdj.

Beibi, mä vannon, kun tanssit, sua tahdon. Hani, hanii beibii, mä sekoon, ja pahoin...

Laita Danny soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.