Perjantai

Dingo

Taittuu teräs hampaissa joita hioin autiolla saarella. Yksin niin kuin sinäkin, yksin tätä saarta asutin. Kookospuun juurella, hullun paperit risaisessa taskussa. En muista nimeäni muistan vain, joku särki sydämeni.

Perjantai nämä laulut on kaikuja saarelta, kukaan kuule vain ei vastarannalta.

Sinun suudelmastasi tiesin, tämä olisi hyvästi jouduin tuuliajolle ajaudui tälle pienelle saarelle Murtunut sydän lyö sinulle kun vietän yksin tään yön. Tähdet taivasta koristaa jotkut saavat edelleen terästä taittaa.

Perjantai nämä laulut on kaikuja saarelta kukaan kuule vain ei vastarannalta. Perjantai täällä päivästä toiseen vanhenen silti sinua aina odottaen, Perjantai.

Taittuu teräs hampaissa joita hioin autiolla saarella. Yksin niin kuin sinäkin, yksin tätä saarta asutin. Kookospuun juurella, hullun paperit risaisessa taskussa. En muista nimeäni, muistan vain, joku särki sydämeni.

Perjantai nämä laulut on kaikuja saarelta. Kukaan kuule vain ei vastarannalta. (Jee)

Perjantai täällä päivästä toiseen vanhenen silti sinua aina odottaen, Perjantai. (Uu)

(Ouu) Perjantai nämä laulut on kaikuja saarelta. kukaan kuule vain ei vastarannalta. (Oo-o) Perjantai täällä päivästä toiseen vanhenen silti sinua aina odottaen, Perjantai.

En muista nimeäni muistan vain, joku särki sydämeni.

Laita Dingo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.