Tervetuloo Helsinkiin feat. Wögä, Tasis, Elastinen, Juno, Mikael Gabriel, Timo Pieni Huijaus, Spekti, Uniikki, Stig Dogg, Cheek, Davo

DJ RZY

Straight from the top of my dome... Rock, rock, rock the, rock the, rock the microphone...

Tervetuloo Helsinkiin. Sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii! Tervetuloo Helsinkiin, itä ja länsi. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas. Tervetuloo Helsinkiin. Pari smurffii ja poliisii, mut ihan vitun iisii, nii! Tervetuloo Helsinkiin, pohjois ja etelä. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas.

Slangi vetelää, veri vetää etelään. Täältä se lähti ja täällä se elää. Paljasjalkanen, synnyin Stadis. Tulee todella tehä sitä tyylil jol me tehään. Keskenää ei erää, vaikka kolme kehää. Snadin suurkaupungin tunnelmaa. Vierailija, opi hierarkia ja Stadin koodit nii ei ongelmaa. Mielentila, jota ei musta veke saa. Rä-Rähinä!. Mäki muutin takas lähiöön. Satatuhatta kaupunkilegendaa, ja hattu nousee ku nään vanhoja päälliköit. Jos muijas edes OK, niin älä päästä sitä tänne yksin. Mä oon loppuun asti HKI, muut tanssii ja Stadi määrää rytmin.

Pienest lähtien ku katuja dallaa näkee tääl värei vaik seinät on harmaat. 71 sankari kadulla vaa, IFK saa mut taputtamaan. Helsinki vannotaan henkeen ja vereen, mut Helsinki tekee must hullun välillä. Räpeil on välii, oon helsinkiräppäri, kättäri Kalliol ainanen häppäri. Läppäni käsist, ei puhe du-rägist, vaan räpist joka pumppaa eikä spiffejä tumppaa. Otan mitä saan, eli juureni tääl. Mitä pääs, sen tietää harva ei moni. Joni räppää nää läpät huudeist ja huudeist, juodaan vaa kylmää huurteist. Nyt tiedät mitä saat. Se on HKI vaa...

No kukas muukaan ku meitsi, eli himmein. Helsinki, mä reppaan niiku Lil Wayne. Nähny noi huudit, eli been there done that. Ollu vuosii veke, ja nyt huudan: "Bitch I'm back!" Ota se kova se enkä päästä ikin täst kaupungist irti. Vaik ne haukkuis vuosii putkeen, mä teen lauluni (silti). Poltan sauhuni (pilvi) ja vaik ne leikkais kaulani (irti). Mä kumarran Helsinkii, helvetin kaupunki (silti).

Tervetuloo Helsinkiin. Sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii! Tervetuloo Helsinkiin, itä ja länsi. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas. Tervetuloo Helsinkiin. Pari smurffii ja poliisii, mut ihan vitun iisii, nii! Tervetuloo Helsinkiin, pohjois ja etelä. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas.

Jos heivaan skobot, en oo paljasjalkanen, mutten kaukanakaan siitä (siitä). Tähän kasvatti Pohjois-Haaga ja itä, ja nöyränä kumarranki niitä (niitä). Tääl on vanhoja partoja, arvostetaan vanhoja arvoja. Legendaaristen teiden se totals se 420 ja julkkist mainittakoon harvoja. Ja jos Timolta kysytään, rakkaus tähän on pysyvää. Vuosikymmenii syväl tääl, niin et voin, ylpeenä kutsuu Stadiks, siks leimasin kylkeeni IFK. Rakkaudest lajiin, en gång alttid. Laskin käteni Töllikän asfalttiin, ja vannon sen henkeen ja vereen. Helsinki, Malminkartanost mereen.

Stadin stailii, mä pusken tääl smaili pääl ku oisin vajaa. Lande sun pitää ajaa, jos haluut nähä ihmisii, aika vaikee tehä biisii siit. Eiks sun muutenki pitäis olla heinätöissä, tai hässimäs lampait heinäkuisissa öissä? Lypsyllä tai syksyllä puimas viljaa, tai sit voit suosiolla olla hiljaa. Tääl se on HIFKi ja Klubi, ja ennenkaikkee Pukkii. Ja viel ilman maataloustukii, tääl pitää ottaa eikä venttaa sun vukii. (NII!) Joten vitut vitun heinähatut, sä voit täyttää sun pesispitkävetolaput. Lataa traktoris akut, ja jäädä just tasan tarkkaan sinne missä sä asut.

Snadin Stadin tähti ku städäri, tääl päin jengii stompataan snägäril. Nää nettiräppärit niiden läppäril korkeemmal ku Maltsun jättäri. Cheekkiä, Davoo ja Stigii, skidibägi stinkii-nkii-nkii-nkii. Stadin kesäl liki hiki, Suomen räpin liki Bigi beibe beibe. Vähä budii vois sitä Rudi boi, vähä mukii voi meiän studioil. Mistä sä näät unii boi, nää muut on pelkkii vastaantulijoit. Tääl viisii otetaa iisii, whadap vittu DJ RZY? Painukaa vittuihin poliisi...

Tervetuloo Helsinkiin. Sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii! Tervetuloo Helsinkiin, itä ja länsi. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas. Tervetuloo Helsinkiin. Pari smurffii ja poliisii, mut ihan vitun iisii, nii! Tervetuloo Helsinkiin, pohjois ja etelä. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas.

Beibi jos sä tulet Helsinkiin, mä voin olla sun citysherpa. Mä näytän sulle kaikki kauneimmat paikat, ei haittaa vaik olis sun eka kerta. Liikutaan raiteilla, laineilla lautoilla. Kovasen takseil ja isoil sinisil autoilla. Eirasta Kallioon, Stigidin kyydissä, julkisil neuvoil, koska Lexukset on myynnissä.

NO NIIN! Mitä sä tiedät Stadist? No mä tiedän ainakin sun sun ja sun ämmän, sä voit tulla tsekkaa mut ja mun kämpän. Reilun puolen millin huoneisto Töölön kattojen yllä, jos teil on sama homma ei muutaku sanotte kyllä. Oonks mä kuuro vai mitä, ne mua tän pelin kurkona pitää. Silti keikan ensimmäisen jälkeen koitat heti tänne änkee, setistänne ei lämpee vaik kui esitätte MC:t. Säälin jengiänne jällee meil on Spekti, Dani, MG. Vahvempaa ryhmää suotta etsimää ees lähtee. Julkasen LP:n kappas meni jälleen kärkeen. Teidän jätteidenkö myynnin te selitätte tällee? Seli seli vali vali....Autotune, Photoshop, Illuminati.

Tu-tu-tu-tu-Tundra. Hei ota hetkest stoppii, vanhan koulun oppii, ku nokeripokeripojist tuli hottentotti. Ohan se Davo mo - Produkti sporalist, mitä nyt vanha tässä maireena oraalist. Terveisii Mertsalta, Spliffilt ja Pertsalta. Mitä nyt turhii siin bygii kokonaan kerralla. Miten nii tervetuloo, ollaan oltu tääl. Ei valoo tunnelis sieltä minne toi polku jää. Ja tietenki Ukki, suoraa No Smoking Teamist. Kävinpä Lasijoen Penal tuli Fernando fiilist tääl. Pidetää linjat, antaa purukumin poksuu pois, jengi on sateenkaarinallei - Hariboi. Kesäsi friidutki tääl nii nii nii nii, et niihi jää paatunu epeliki kii kii. Aurinko kutsuu, Eka otto se on siin nii. Terve elämän Dave - No Smoking Teamii.

Tervetuloo Helsinkiin. Sporakiskot kolisee, porttikongit solisee, nii! Tervetuloo Helsinkiin, itä ja länsi. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas. Tervetuloo Helsinkiin. Pari smurffii ja poliisii, mut iha vitun iisii, nii! Tervetuloo Helsinkiin, pohjois ja etelä. Stadin stailii, meitsit painii iha eri sarjas.

Laita DJ RZY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.