Hei Rakas

edi

KERTOSÄE: Ai meniks tunteisiin? Kun sä jäitki kii Mitä jos painuisit helvettiin Tarviiks rahaa bussiin, vai mitä teet viel siin? Hei rakas, pakkaa sun kamas, äläkä tuu takas.

VERSE 1 Tehtyy ei saa tekemättömäks, menit erehtyy nyt se on myöhäst Mä en aio leppyy, mä hyppään täst pyöräst ku en saa nieltyy mitään mitä mulle syötät. Ei tunnu missään mikään mitä sä heität ku haluut saada vaan mut kaatumaan mut jos haluut mun ihon alle käytä nii veistä, älä uhkaa saapuu raastupaan. Sä tiiät mä polttasin sut niinku roviol Siks parin päivän päästä oot jo hieromas sovintoo Wait a second, ke-kelaaks sä että tää ohi on? Eilen pidit viel mutkaa mun ohimol Turha esittää et kaikki on reilas Ootan kokoajan millon sä flippaat taas Mä turrun paljon, paitsi sun skeidaas siks daddy tyhjentää tänään lippaan.

KERTO: Ai meniks tunteisiin? Kun sä jäitki kii Mitä jos painuisit helvettiin Tarviiks rahaa bussiin, vai mitä teet viel siin? Hei rakas, pakkaa sun kamas, äläkä tuu takas.

VERSE 1 Mun ei tarvii leikkii poliisia, myönsit jo kaiken valmiiks tää on ohi nii ja sä oot guilty as charged ja sun motiivia moni ihan miettii mitä vittuu ne just todistivat Sun kaa enää mitää järjestä jos näkisin hyvää unta nii siin kellut järvessä, vaik en mä pääse eroon sust mut sun kaa pääsen järjestä Tää on rankkaa, mut kyl mä tän kestän Sä et oo viemässä mult mitään mihinkää älä vetoo mitä olet tehny meist pisimpää, ku ainoo fakta millä on välii on et sä oot vitun paha pipipää, tulisit jo tuolt tripiltä. Ota se diili, ja pese täst käes, ku et oo tääl läsnä ees ja tästä ees päi Mein välis ei oo syvyyt enää, ny lähe menee siks mä kysyn enää

KERTO Ai meniks tunteisiin? Kun sä jäitki kii Mitä jos painuisit helvettiin Tarviiks rahaa bussiin, vai mitä teet viel siin? Hei rakas, pakkaa sun kamas, äläkä tuu takas.

BRIDGE Sä olet sekasin, mut onneks erottiin Nyt päästän demonit pois Lähe jo menee pliis Painu jo helvettiin Hei rakas, pakkaa sun kamas.

KERTO Ai meniks tunteisiin? Kun sä jäitki kii Mitä jos painuisit helvettiin Tarviiks rahaa bussiin, vai mitä teet viel siin? Hei rakas, pakkaa sun kamas, äläkä tuu takas.

Hei rakas, pakkaa sun kamas Äläkä tuu takas.

Laita edi soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.