Lähellä sydäntäni

Eero Aven

Nyt katse sinun silmissäsi kertoo. Ei tunne tää oo kuollut vieläkään. Sua rakastan taas niin kuin silloin ennen. kun sen pienen kirjeen sulle kirjoitin. Mä yritin tään tunteen tukahduttaa. Mut pahemmin se siitä yltyi vaan. Kun katson sinun syömmes aarreaittaan, mä vapisen kuin lehti vaahteran. Sä oot lähellä lähellä lähellä sydäntäni. mä kuinka voisin voisin voisin sinut unohtaa. mä yhä silti vielä toivon toivon toivon. Että onnelisesti päättyis tää.

Mä melkein joka päivä sinut näen, silti tunne sua en juuri olllenkaan. Sä oot toisinaan niin kovin avoin hellä, taas toisinaan niin kylmä tunteeton. Mä kaikkea hyvää sulle toivon, niin että onnellinen olisit. Vaik suuren tuskan tuotit mulle kerran en samaa sinun soisi kokevan. Sä oot lähellä lähellä lähellä sydäntäni mä kuinka voisin voisin voisin sinut unohtaa. mä yhä silti vielä toivon toivon toivon. että onnellisesti päättyis tää. Kitarasoolo. Sä oot lähellä lähellä lähellä sydäntäni mä kuinka voisin voisin voisin sinut unohtaa. Häivytys.

Laita Eero Aven soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.