joo (ei se pahempaa oo)

Eetu ja mauttomat Tytöt

(Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo) (Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo) (Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo,) (josset enää viitsis viedä mun nenää.) (Joo, ei se parempaa oo-oo-oo) (Joo, ei se parempaa oo-oo-oo) (Joo, ei se parempaa oo-oo-oo,) (josset enää viitsis viedä mun nenää.)

TaikaSana: Ei se pahemmin, kun ne haluaa nähdä kykyä. En laita sulle viestii, että miten menee nykyää ja tiiän, et se vinkuu Taikasanan perään, mutta pliis tajuu me ei olla yhessä enää. Ja mä kelasin, että fiilaat iha syyttäsuotta musta, mutta oot kontrolloiva eikä ole luottamusta, koska siinä suhtees lähti seinä kenoon eli mua sua, sua mua, meitä ei oo

Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo, josset enää viitsis viedä mun nenää. Joo, ei se parempaa oo-oo-oo Joo, ei se parempaa oo-oo-oo Joo, ei se parempaa oo-oo-oo, josset enää viitsis viedä mun nenää. Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo, josset enää viitsis viedä mun nenää. Joo, ei se parempaa oo-oo-oo Joo, ei se parempaa oo-oo-oo Joo, ei se parempaa oo-oo-oo, josset enää viitsis viedä mun nenää.

Jookos?

Jookos? Jookos? Jookos? Jookos?

Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo Joo, ei se pahempaa oo-oo-oo. Joo, ei se vielä ohi oo

Laita Eetu ja mauttomat Tytöt soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.