T

Elokuu

Tää on se päivä millon taivas on kirkas. Yömyöhään taivaal täyskuu. Sen alla suut, mitäs muutakaan. Kuunvalo kajastaa suudelmaa muutamaa. Hei, mun sydänkäpyseni. Supernovan tavalla tunteeni kuumeni. Tuon sinulle varmaan tähdet, jos mukaani lähdet laiturille tai laitumille. Tää on aikuisille vihje, opettakaa nuoremmille, Puhumaan tunteista suoraan vaan, et ne selviytyy ku joutuu huomaamaan, Miten paljon tääl onki niit öitä. Kotonaan sytyttämäs kynttilöitä. Sä voit pitää sielun jonka sä veit. Tänä yönä se on taikaa ja toiveit vaan.

Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Tänään se tapahtuu, kun portti Avautuu. Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Niin paljon tapahtuu tänä yön.

Tänään me paetaan avaruuslaivalla. Punainen planeetta hohtaa taivaalla. Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Niin paljon tapahtuu tänä yön.

Aivan hiljaa nyt paikoillani. Lasken mieles sekuntei, minuuttei, tuntei. Nuolasen tuulen suuntaan, keskiyön aikaan tulevaa tulvaa Kun liekki lampuis sammuu. Nyt vaimenee laulut ja pakataan laukut. Siis muista mitä sovittiin. Kalibroin kompassin ja synkronoin kellon. Just niihin keskiyön aikoihin. Tavataan laituril, pimeält piilos. Aika levittää siivet, ja puhaltaa pölyt täst amfibi-arkist. Ja vapautuu peloist, veloist. Veks näistä kyynisist keloist. Tänä yönä me lähdetään täält. Enää aamul ei näy meist jälkeekään.

Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Tänään se tapahtuu, kun portti Avautuu. Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Niin paljon tapahtuu tänä yön. Tänään me paetaan avaruuslaivalla. Punainen planeetta hohtaa taivaalla. Tänä yön, tänä yön, tänä yön, tänä yönä. Niin paljon tapahtuu tänä yön.

Woo-o. Niin paljon tapahtuu tänä yön. Woo-o. Anna sen tapahtuu tänä yön

Laita Elokuu soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.