Jotain uutta

Else Johanna

Ilta on kello kymmenen. Ja mietin mitkä lakanat valitsen. Haluanko enää samoja. Calvin Kleinin tuoksu yöpaidassa. Ja mun mieleeni palaa.

Kirkkaasti taas se ilta. Sanoit et pysty siihen. Kirkkaasti taas se ilta. Olit mun ensimmäinen. Kirkkaasti väsynyt eilisilta. Kun mä sanoin sulle.

Mä tahdon tuntee jotain uutta. Hei hei vanha. Mä tahdon tutkii jotain uutta. Oo mun kartta. Mä tahdon kokee jotain uutta. Ovi on tuolla. Juokse jo, jos et minua halua.

Heräsin miettimään aamuyön tunneilla. Sitä miten ihmiset ovat kuin puhelimia ilman suojakuoria. Kun ne särkyvät ei niitä kukaan korjaa paitsi maksusta. Mutta eihän rakkaus mitään maksa. Ja mieleeni palaa.

Kirkkaasti taas se ilta. Sanoit et pysty siihen. Kirkkaasti väsynyt eilisilta. Kun mä sanoin sulle.

Mä tahdon tuntee jotain uutta. Hei hei vanha. Mä tahdon tutkii jotain uutta. Oo mun kartta. Mä tahdon kokee jotain uutta. Ovi on tuolla. Juokse jo, jos et minua halua.

Jos et minua halua. Jos et minua halua. Jos et minua halua.

Oon koukussa vanhaan. Jotenkin se taas janottaa. Oon koukussa vanhaan. Se saa mut raivoamaan. Oon koukussa vanhaan. Koittaa saada sekoamaan. Ei enää koskaan.

Mä tahdon tuntee jotain uutta. Hei hei vanha. Mä tahdon tutkii jotain uutta. Oo mun kartta. Mä tahdon kokee jotain uutta. Ovi on tuolla. Juokse jo.

Mä tahdon tuntee jotain uutta. Mä tahdon tutkii jotain uutta. Mä tahdon kokee jotain uutta. Juokse jo. En sinua halua.

Laita Else Johanna soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.