ajantaju feat. kelju k katala

etelänvetelät

synnyin kymmenes kolmat niiku osa matilainen kotikunta kirkko nummi raksan sossupummi, joka ryski kuppilaa niinku hunnin kiinaa, en oo tähän mennes oppinu et liika on liikaa, helppo kakarana poukoilla ilman päämäärää, tukarit tuli häätää jos tehtii jotai väärää, se ei oo muuttunu piirtelen vielki seiniin, lyijykynä vaihtuu eka rappukäytävän seiniin, lapsena leikittii poliisii ja rosvoo, se ei oo muuttunu vaa paikallaa junnannu, en osaa aikuistuu mut en oo peter pan, tää ei oo mikä mikä maa vaa kaamos ja loska, en ollu koulus terävä istuin aina perällä, sivutettu selvä elämä siks oon etelän vetelä, ei lauleta muille se on meidän asia, junnust asti samat frendit samalla familia. kertosäe: aika juoksee ei sitä huomaa, mitä tuli tehtyy? emmä muista kova kuosi päällä monta vuotta, ystävä hyvä pidä ittestäs huolta. aika juoksee, sen mä huomaan, mitä tuli tehtyy? sen mä muistan. kova kuosi päällä monta vuotta, välil mutkii matkas mut tää tie on suora.

en tajuu mihi aika meni, en tajuu kyllä paljo muutakaan, asiat tulee puun takaa, ysi yksi vuoden lamalapsi, ala-asteel ekat napsi, junnust asti juo se bisse käyny mulle saaliiks, just pinnas puolet yläasteelta, työttömänä kela sitki tuntuu makeelta, puolet elämästä tullu hengitettyy tervaa, koko elämän ollu täysin pee aa, peruskoulun jälkeen neljä vuotta turhaa opiskeluu papereissa lukee etten ole tänne tervetullut, työkokemusta melkein vuosi ammatinvalintana sekava kuosi, pitäs muka aikuistuu mut ei must muka mitää tuu en vitus rupee puku pääl kokouksissa istuu, teen musaa koska se kolahtaa muhun lujaa ainoo asia joka ei tuu jättämään mua pulaan kertosäe: aika juoksee ei sitä huomaa, mitä tuli tehtyy? emmä muista kova kuosi päällä monta vuotta, ystävä hyvä pidä ittestäs huolta. aika juoksee, sen mä huomaan, mitä tuli tehtyy? sen mä muistan. kova kuosi päällä monta vuotta, välil mutkii matkas mut tää tie on suora.

Laita etelänvetelät soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.