Kultaa & Hiekkaa feat. Juno, Mia Huovila

FAM

Dada da daa da daa dada daddaa daa Dada da daa da daa dada daddaa daa (Kultaa ja hiekkaa)

Välil hyvä puntaroida tän elämän realiteetit niin monet tuskat on vetänyt selälleen kanveesiin. Kun haluun haluun hyvään uskoo, mutta ei se aina mee niin. Monet frendit on tuttuja, tutuista harvat ees beesis. Nähnyt jengii jotka puhuu lämpimikseen, miten suhun voi ees luottaa jos et luota edes itsees. Pidän piirin pienenä ja luotettavana, kun aitoa auttamista ei koskaan kuitata rahalla. Monet sekoittanut kultahiput ja paperit paljon materia merkkaa, kun sä tiput ilman kaverii Silloin sä tunnet nahoissas kaiken sen mikä pieleen meni, kylmä syksyn sade riekaleiksi miehen repi. Siks en päästä veli vierelleni tuskin ketään ja enkä mä suostu reittiäni huonolla kuskilla vetää. Mä elän vaa mun elämää ja pidän huolen lähimmäisistä ja nautin vaan huolella näistä päivistä.

Hiekka-aavikolla kultahippujaa, miten mä voin löytää ne keskeltä hurrikaanin. Hiekka-aavikolla kultahippujaa, tää pyörremyrsky sekoittaa mun pään.

Dada da daa da daa dada daddaa daa Da da daa. Da da daa.

Hauska nähä miten hiekka valuu käsistä läpi, ei oo seassa kultahippuja, mitä vanha kansa näki. Väki juoksee niin kuin kultakuumeen aikoina, kuvainnollisesti pitää betonia painoina jaloissa, meidän kaupunkien taloissa. Ne kaikki jotka kelaa niin kuin minä eikä valoissa viihtyvät ei oo edes samaa heimoo, millä tavoin voidaan peittoo ne täältä, maailmast potkimas heikkoo maassa. Selkään voi taputtaa tai sit puukottaa siihen mä uskon ja se mua täällä kuumottaa. Mihin suuntaan tää maailmamme on vierimässä, ei mitään muuta kun Orvellille propsit kun sä tiesit tästä kauan sitten jo et näin hommat pelittää, se on pieni hyvä purra joka paskassa voidaan vesittää. Turha esittää ettei se mitään meinaa, kun kuvastuksen näkee muttei ketään siellä keitaal.

Hiekka-aavikolla kultahippujaa, miten mä voin löytää ne keskeltä hurrikaanin. Hiekka-aavikolla kultahippujaa, tää pyörremyrsky sekoittaa mun pään.

Hiekka ei oo kultaa, kivi ei muutu kolikoksi. Nyt heittelen kivii, kun niitä niin monii nostin. Kylmässä Espoossa lämittää Losin rotsi. Fucking jackass, kun oisin Johnny Knoxville. Ihmisten lukemisessa vieläkin paljon opittavaa, joskus on vaikeeta huomata ihmistä roolin takaa. Luottofrendit vetää sua nenästä ja rupee hankaliks. Rotat kuuluu viemäriin, eikä supersankariksi. Joka toinen tarjoo sulle myrkyllistä soossii, ne pitäis tunkee tynnyrissä Niagaran Fallsiinn. Mee pois (Mee pois). Kun mä rullaan homieiden kans. Mee pois (Mee pois) jos sä oot joku vitun gold digger vaa. (Mee pois). FAM first ja enkä mä muuta mun päätöst haikara kantaa jotain valkoses käärös. Kadut kovettanut sokeen pojan, vihdoin silti tajuun ettei ystävät oo vaan satuolentoja.

Hiekka-aavikolla kultahippujaa, miten mä voin löytää ne keskeltä hurrikaanin. Hiekka-aavikolla kultahippujaa, tää pyörremyrsky sekoittaa mun pään.

Dada da daa da daa dada daddaa daa Da da daa. Da da daa. Dada da daa da daa dada daddaa daa Da da daa. Da da daa.

Laita FAM soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.