Etkot, Juhlat, Jatkot feat. Cheek

Fintelligens

Etkot, juhlat ja jatkot päälle, mitä...? Etkot, juhlat ja jatkot päälle. Etkot, juhlat ja jatkot päälle. Etkot, juhlat ja jatkot päälle. Etkot, juhlat ja jatkot päälle.

Etkot, etkot, e-etkot.

Kasin jälkeen on ystävät tonteil, pidemmän kaavan kautta ja etkot meil. Mikäs tässä nauttiessa virvokkeit. Hima täynnä jengii, eteinen tukos rotseist. "Boogie" teevees, tästä tää lähtee. Muijat testaa onko niissä laulutähtee. Ja viihtyis sitä pitkäänki tällee, mut tarjottavast on kohta jäljellä enää tähteet. Kunnon mestaan ei viittis talsii. Budjetti sallii, kyl sitä raaskii. Tilataan kaksi tilataksii. Siirtyminen alas sujuu rivakasti. Mieles jo hommat on, jano pohjaton, vaik viel auki tän illan kohtalo. Meno ei laskus, vaan fiilis on katos. Kumei yks taskus plus kaks lompakos.

Ei voi tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Oo! Täytyy varautua kaikkeen, pakkaan mitä tarttee. Frendit! Check! Juomat! Check! Kuka tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Woo-oo-oo-ou! Kesäkumit pysyy messis tääl, oli sit etkot, juhlat tai jatkot pääl.

Juhlat, juhlat, j-juhlat.

Te tiedätte jengin, mut silti on syytä kehuu. Taksit pihaan ja oven läpi kolkytä jehuu. Tuotiin omat deejiit ja portsarit messis. Näin ilta sujuu, suotta ottaa siis stressii. Tontut nykii hihast, mitä ihmettä ne tahtoo? Mä ignoraan ja nostan bilekädet kattoon. Oo-oo-ou! Luoma paukuttaa speedingii. Jesjes! Lisää naukkuu vaan tiskiin pliis. Jos tänään meinaa laukuttaa mimmii, niin täytyy löytyä laukusta pilliin niit. Vaik vaan tultiin vetään märkää ja juhlimaan. Niin nää neidit täällä tähtää vaan mun himaan. "Onks jatkot?" No kai mä vaan hyväksyn mun kohtalon, ja tää ilta ohi kohta on. Jos Ela ottaa ton ja Hoo ottaa ton, ni homma on niin, et mä ton, ton ja ton.

Ei voi tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Oo! Täytyy varautua kaikkeen, pakkaan mitä tarttee. Jengi! Check! DJ! Check! Kuka tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Woo-oo-oo-ou! Kesäkumit pysyy messis tääl, oli sit etkot, juhlat tai jatkot pääl.

Jatkot, jatkot, jatkot päälle.

Ku bileet suljetaan pilkun jälkeen, silmissä kiiluu, mä haluun pi-den-tää iltaa vielä. Sopisko mitenkään? Jatkoille mun luo, tehään jotain hullua. Saletisti natsaa vissiinki. Kato missihän se on kompromissikin. Nyt Rähinä tyylillä iskee, perus, perus. Mä huudan taksis jo korvaas: "Heruuks, heruuks?" Ja jos nyökkäät, meikäpoika hyökkää. Stereot täysille keskellä yötä. Ja sit loppuu lässytys, katoo väsymys. Privaattijatkot, sä ja mä, täs ja nyt. Peli on selvä ja jutut levottomii. Kesäkumi päälle ja ruvetaan hommiin. Se on ainoo oikee yöpuku tääl. Vedetään etkot, juhlat ja jatkot päälle, ou!

Ei voi tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Oo! Täytyy varautua kaikkeen, pakkaan mitä tarttee. Seuraa! Check! Kumit! Check! Kuka tietää, mihin tää ilta vielä viekään. Woo-oo-oo-ou! Kesäkumit pysyy messis tääl, oli sit etkot, juhlat tai jatkot pääl.

Etkot, juhlat ja jatkot päälle.

Laita Fintelligens soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.