Nattasia Katsomassa Eli Pekuulijenkka Twist

Freud Marx Engels & Jung

Sanoin vaimolle että lähden jänkhälle jutalle, kun mulla on mielessä lappi Muija sano sinä senkin äijän kutale nyt mulla kiehahti sappi.

Aina sinä menet niitten kavereiden kanssa On ne reenit ja kaljat ja keikat. Koska sinä sellaiset kuin minä aiot huomioon ottaa seikat.

Ruma rilluma rei ruma hilluja hei mitä riemuja rinkkaasi sullot. Ai no ne on ne Pequli -pullot.

Kuukkeli katteli kummissansa sitä rinkan kiikutusta. Minä kysyin onko sunkin eukkosi vihanen kun sinunkin on silimäsi musta.

Ensin me syötiin ja sitten me juotiin ja sitten juotiin vähän lissää. Eihän sitä mekäläisen paksummassa päässä puoli Pequlia tunnu missään.

Ruma rilluma rei, ruma hilluja hei! On ihan mielellänsä niin kuin muuli. Kun rinkassa painaa Pequli.

Mullahan on semmoset vehkeet alla, että mikään ei oo sekuulia. Makuupussi kestää vaikka mimmoset hallat ja rommi on Pequulia.

Mutta kolmantena yönä ne Pequlit loppu, kun niitten juomisessa oli semmoinen hoppu. Sitten ei ryypättykkään Ja siitä mä en yhtään tykkää.

Ruma rilluma rei Ruma hilluja hei! Miksi murjotat murheissasi No ku on tyhjänä taas totiklasi.

Viimein me päästiin ihailemahan niitä nättejä nattasia. Sitten Tankavaaran kapakassa siliäksi pantiin ryppysiä sattasia Tankavaaran kapakassa siliäksi pantiin ryppysiä sattasia

Ruma rilluma rei Ruma hilluja ei Enää ole köyhä eikä kippee. Kun on taskussa vielä pari Sibbee.

Laita Freud Marx Engels & Jung soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.