Hiljaa Hyvä Tulee feat. Stepa

Gettomasa & Ruuben

INTRO: Jyväskylä, Sodankylä..

Jeeea.. (Joujou) let's gooo.. Vaatekaappi.. (gettomasa) ain't shit changed homie.. (My man Ruuben) Still here, rocking with the best Better wear a bulletproof vest.. Shit is smooth muthafuka.. (Jea, jou) ????? To this son..

VERSE 1: GETTOMASA Ota lungisti. Täs tulee se MC, jol on tuhdisti sieluu Ilman kiirettä meen sinne päin minne musiikki vie mut Koska, aurinko porottaa ja Corolla odottaa Kun sun ohi Aleksi kruisaa, horo, sun on parempi muistaa morottaa Masa, mitä kuuluu? Eihän tässä Edelleen leveenä etenee eteenpäin tyylejä heittämässä Erittäin vetelä. Keräilen senttejä, että olis leivän päällä voita ja katto pään pääl Jos vaa häärii ja häslää et voi kääriä cäsbää, elämäs ei oo määränpäät Jos joku niin tekee, ei se pilaa yöuntani Huvinsa kullakin The world is yours, homie tee mitä lystäät Maailma on oma kuningaskuntasi Pidän turvan kii, mut välillä repeilyttää kyllä En käsitä jäbiä, joil on tarve pitää esitystä yllä Läpi susta nään, muka musta swag, wannabe hustla man. Älä unta nää I can see you slippin', niinku kävelisit mustal jääl Sul on kusta pääs Ja meillä päin sitä kyl oikeestaan pidetään selkeenä Jos haippaa joka paikkaan nimensä nii saa vaan ittesä näyttään pelleltä

KERTOSÄE: Hiljaa hyvä tulee ................ ............. Ja pysähtyneenä paras

VERSE 2: STEPA Rahapulasta toiseen juoksen Naiseni lähti jonkun toisen luokse Hajoan, sisältä lahoan kun henkisiin haavoihin tarttui ruoste Koetan pitää pääni kasas kun meno on getto niinku Masa En voi jäädä tänne. Mun on pakko nousta ylös ja vähän liikuttava Tämä tehtävä on ehkä mahdoton, mut onnistun jos keskityn Ei auta olla vaan avuton, on ne muutkin pois reitit keksinyt Ei jumitu risteykseen, katson sielusta mihin meen Otan vastuun mitä teen. Minusta tulee vielä super-MC Rata jatkuu, vaihdan vaunuu Lääkkeeksi otan tähän vaivaan naurun niinku HA HAHA HA HAHA Voin tuplata tuon ku mulla naurattaa Piti unohtaa väkivalta vaik mieleni oli niin musta Kun läppää nakkelemalla sain tervettä kunnioitusta En halua aikuistua, mutten osaa olla lapsikaan Ei rahaa noin vaan pankista saa. Se on ankeaa. Joudun vankilaan. Vihaan systemii, vihaan masiinaa, nousen kapinaan, kerron tarinaa. Ja olkoon tarina Hollywood, mut kirjoitan onnellista loppuu, hei.

KERTOSÄE: Hiljaa hyvä tulee ............. ....... Ja pysähtyneenä paras

VERSE 3: GETTOMASA Maailma on täynnä onnenonkijoita virittelemässä virveliänsä Mut emmä kätsää mitä rahal saa, oon varmaan vaan liian simppeli jätkä Harvemmin suuria suunnittelee Emmä hommiini aio lisää pistää vauhtii Kouluun juuri ja juuri menee, loppuajan haluan tehä sitä mistä nautin Ei se oo niin vaikeeta. Sano vaan viis paineista. Jos tarvii taukoo, parkkiin auto ja pudotetaan freestaileja Yritän pysyy letkeenä, elää elämää nykyhetkessä Koetan antaa aina kaikkeni siihen mitä mä ryhdyn tekemään Älä multa kysy enempää. Bitch, älä tapa mun fiilistä Kun mä baunssaan, kuuntelen Ruubenin taustaa, anna Masa vapauttaa riiminsä Ei mittään tarvii käydä. Emmä tiiä miltä pankis näyttää. Paljo mullon varaa massii käyttää. Sitä en oo laskenu, mutta vuokra on maksettu ja tankki täynnä Mitä kuuluu sulle, ei kuulu mulle Siihen Masan ei oo pakko heti ehtiä päteen Tee mitä sä teet ja mä teen mitä mä teen Ja mitä satun näkeen, mä teen siitä säkeen

Tee mitä sä teet ja mä teen mitä mä teen Ja mitä satun näkeen, mä teen siitä säkeen

KERTOSÄE: Hiljaa hyvä tulee Ja pysähtyneenä paras

Laita Gettomasa & Ruuben soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.