Carpe Diem

Haloo Helsinki!

Sälekaihtimen väleistä hehkuu, Säde seepran selkääsi piirtää. Tähän yksiöön ilta taas päättyi. Nyt tahdon ajan ensivuoteen jo siirtää.

Sua suutelen ja huokaisen, Miksi herään tähän samaan aina uudelleen. Uskottelen, sua mä tahdo en Ja pois vierestäs mä meen.

Kuule rakkaani, Carpe Diem ei tänään kelpaa Kuule rakkaani, Carpe Diem, järki lyö tunnetta turpaan Tää sattuu, tähän tottuu, Ja entä jos yksin kuolenkin. Tiedä rakkaani, että oon vielä täysin kesken.

Nämä yhteiset vuodet sai irti, Sen kuoren josta pidin tiukasti kiinni. Ja kaikki yhteiset muistot on voitto, Jota lunastaa en vielä tahdo.

Sama kilppari meitä katseli, Se tietää kaiken parhaan. Sun voimasi mua testasi, Se koittaa viedä mut taas harhaan.

Kuule rakkaani, Carpe Diem ei tänään kelpaa Kuule rakkaani, Carpe Diem, järki lyö tunnetta turpaan Tää sattuu, tähän tottuu, Ja entä jos yksin kuolenkin. Tiedä rakkaani, että oon vielä täysin kesken. Oon vielä täysin kesken.

Kuule rakkaani, Carpe Diem ei tänään kelpaa Kuule rakkaani, Carpe Diem, järki lyö tunnetta turpaan Tää sattuu, ehkä tottuu, Ja vielä sua aamut aattelen. Tiedä rakkaani, ehkä oon joskus niinkuin ennen. Joskus niinkuin ennen.

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.