Jos Elämä Ois Helppoo

Haloo Helsinki!

Mä tiedän et mun pitäis katsoo muualle, kun seisot edessä metron liukuportaissa sun oman onnes kanssa. Mä tiedän ettei pitäis kuunnella, kun kerrot hiljaa huomisesta jossa mua ei ole edes olemassa

En tekis niin, jos ei kiinnostais En tekis niin, jollet epätoivoiseks sais

Jos elämä ois helppoo, sä olisit pelkkä paskiainen. Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä Jos elämä ois helppoo, sä olisit paha ihminen. Helposti vihattava, heikomman lyöjä.

Jos elämä ois helppoo. Jos elämä ois helppoo.

Tietenkin pitäis tyytyy siihen mitä mä oon saanut aiemmin Ettei koti ole joku aamu pommitettu Tietenkin pitäis osaa olla onnelinen sunkin puolesta ja sulkee korvat katkeruuden kuiskinnalta.

Tekisin sen, jos en ois palasina. Tekisin sen, jos en ois rikkinäinen!

Jos elämä ois helppoo, sä oisit pelkkä paskiainen. Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä Jos elämä ois helppoo, sä olisit paha ihminen. Helposti vihattava, heikomman lyöjä. Helposti vihattava, heikomman lyöjä. Jos elämä ois helppoo.

teit maailman vaikeammaksi, satuttavaksi, haluttavaksi...

Jos elämä ois helppoo, sä oisit pelkkä paskiainen. Jos elämä ois helppoo, sä oisit paha ihminen. Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä Jos elämä ois helppoo, sä olisit täysin toisenlainen. Sisältä ruma sekä ulkoa kylmä Helposti vihattava, heikomman lyöjä Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä. Pettäjä, jättäjä ja sanansyöjä.

Jos elämä ois helppoo Jos elämä ois helppoo

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.