Kaksi ihmistä

Haloo Helsinki!

Kuus vuotta sua kuuntelin, mut yksi kaunis päivä puhuit vähän kovemmin. Sanoit ettet voi enää yhtään kaunista päivää mun kanssani viettää. Mä mietin et aijaha, kiitos sullekin näistä vuosista. Kuus vuotta sua kuuntelin, oisit puhunut vähän kovemmin.

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä en ymmärrä. Mutta viha kun vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä.

Kuus vuotta sua kuuntelin, ja vähän liikaa itseäni vuokses muuntelin. Kuin kolikko kaivossa mä hukuin kaikkien sun toiveidesi mukana. Nyt pinnalle selviän ja itseni henkiin elvytän. Kuus vuotta sua kuuntelin ois ehkä pitänyt puhua itsekin.

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä, en ymmärrä. Mutta viha kuin vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä. Oo-oo-oo-ooh Oo-oo-oo-oo-ooh

Kaksi ihmistä ja elämä voi särkyä. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä, en ymmärrä. Mutta viha kuin vaihtuu ja surukin haihtuu niin mitähän jäljelle jää. Kaksi ihmistä joilla elämä on edessä. Oo-ooh-ooh Elämä on, elämä on, elämä on edessä. Elämä on, elämä on, elämä on edessä.

Laita Haloo Helsinki! soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.