Miehet

Hanna Pakarinen

Ei perhokalastus mua kiinnosta mut koskessa seison kumisaappaissa onpa tosi kauniin oranssi toi sun uus Black & dekkeri häämatka, välimeren aurinko kimmeltää Gran Prix Monaco pakosarja, nokka-akseli, spoileri ja vanteet joululahjaksi.

Miehet on tarpeellisia miehet on autotallissa miehet on veljiä ja isoisiä miehet on turvallisia miehet on putkiaivoja miehet on mukana synnytyksessä.

Lauantai-ilta lähekkäin yhdessä jäähallin piippuhyllyllä mull on Peltorit päässä niityllä sä laukaiset ja se on siinä kympissä Bruce Willis konnat selättää kyllä tää HD:n laatu hämmentää polvihousut sulla on AC/DC olympiastadion.

miehet on romanttisia miehet on pornosivuilla miehet on rakentamassa taloa miehet on täynnä rakkautta miehet on iltakaljalla miehet on metallia nahkahousuissa. . . .

Miehet on tunteellisia miehet on mykkäkoulua miehet on painimassa grillijonossa miehet on rakastajia miehet on varpajaisissa miehet on loppuun asti pikkupoikia

miehet on meidän ystäviä, pöntön rengas ylhäällä.

Laita Hanna Pakarinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.