Josef, josef

Harmony Sisters

Kun ilta tummentuu ja tähdet kirkastuu, niin luokse neidon Josef silloin käy, Kun nousi aamun koi hän riensi kauas pois, neidot murheissansa nyt laulaa näin:

Oi Josef, Josef, muistatko kun kuljit maan halki etelästä pohjoiseen? Sä kaikki neidot sylihisi suljit kuiskaten: "Näämme kohta uudelleen."

Mutta Josef, Josef, palannut et koskaan, sua neidot kaipaillen odottaa. Niin kuin tähti taivahan aamun tullen katoaa.

Kun ilta tummentuu ja tähdet kirkastuu, niin luokse neidon Josef silloin käy, Kun nousi aamun koi hän riensi kauas pois, nyt neidot murheissansa laulaa näin:

Oi Josef, Josef, muistatko kun kuljit maan halki etelästä pohjoiseen? Sä neidot kaikki sylihisi suljit kuiskaten: "Näämme kohta uudelleen."

Mutta Josef, Josef, palannut et koskaan, sua neidot kaipaillen odottaa. Sua neidot kaipaillen odottaa.

Niin kuin tähti taivahan aamun tullen katoaa, lailla tähden Josef rakastaa. Niin kuin tähti taivahan aamun tullen katoaa, lailla tähden Josef rakastaa. Lailla tähden Josef rakastaa. Niin kuin tähti taivahan aamun tullen katoaa, lailla tähden Josef rakastaa. Lailla tähden Josef rakastaa.

Laita Harmony Sisters soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.