Cannathugs

Heikki Kuula

Mun pitää uudestaan sut takas Elämääni löytää Lupaan kuunnella, suudella, rakas, Räpätä ruuan sun pöytään

Oispa 91 mun riimivihkoon tägään, Jäbä jol on kolme levyy westsideräbää Jumahdettii, me ollaa cannathugsei, Pitäs sanoo tää, mut tuu sanotuks ei Ekan kärkee, missää ei järkee, Sydäntä särkee, ei siis rikkinäinen Kerran näin kulmal yhen rikkinäisen, Ku Sörkän rassi, kourasi se syvältä Synkkeni syy, kyyninen, kyynelinen, Kynäni kyy, syvällinen syyllinen Huusin kaks on yks, beibe snaijaa, Ennenku ne saatto mut mustaan maijaan

Refrain: Cannathugs? Ei kannata Cannathugs? Ei kannata Sama miten ringissä sijotun, Taattu et saan aina vikan (2x)

En piittaa ellen meistä aatteita, Sniffailen salaa sun alusvaatteita Sulta salasin, arasti varastin, Olit taas paikal, ku niitä mä halasin Seinäni täyn sen ja sun kuvia Tilaisuuden tullen en käytä kumia Mun pienen valtakunnan kuningatar, Nään keskiyöllä susta päiväunia Haluun akkani rakkahin, Takas kyökkiin ja makkariin Muistoja pakoon valun vakkariin, On päivisin hukkua Akkariin Mä oon se hesarin hikinen narkkari, Oot beibimama mulle se crack Vastaajas uikutus tapanani, Säälittävästi, beibi come back!

Refrain

Laita Heikki Kuula soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.