Poistakaa Makkaraa

Heikki Kuula

Oon hyvilläni, miksen olisi? Elämä oli parast huumet ja hyvin kolisi. Mul on pelastusrengas ku lamassa. Kasvatan himas mahamakkaraa. Ruumiini rubiini, runoni reppu. Mekkalaa, nepparii, neppari on nekku. Keppanaa kiskon, viskon helttaa. Kaikki rasvanen kelpaa, kaikki on velkaa. Ruplat ja nuoruus, mä sain ystävän. Uskollisen tupakkiyskän. Teen mitä lystää, vaik se ois tyhmää. En nysvää, anna runon ryskää. Ennemmin vanha parsa ku vast varsa. Vanhan kansan kansa omaisien luona. Oma sija löytyy osana suurta omaisuutta. Ei voi ku nöyrtyy.

Poistakaa makkaraa. Kori pärinää. Juhlikaa ja naikaa, on yks päivä aikaa. Poistakaa makkaraa. Kori pärinää. Juhlikaa ja naikaa, on yks päivä aikaa.

Olohuonees on olleja, joil onni on useita Olveja. On myös isäntä ja emäntä. Tonni onnea on elämä. Sana onni kuiskuttaa mollissa. Kultainen huoruus on nollissa. Päivä astuu sivuun, maa menee tuutiin. Oli tuurii, toisinaan mollist tuli duurii. Ihmetellään idareimpii ideoita. Yytsitään uusimpii YouTube-videoita. Linkkasin linttaan, päiväni pinkkaan. Sul on kaikki yhteen rinkkaan, joka rimmaa. Mut tieto on turma, aapiset aseita. Pelataan bilist vaan mustilla kaseilla. En sivus vaan venaa miten meni. Mä jaan elämän valttikortit itelleni.

Poistakaa makkaraa. Kori pärinää. Juhlikaa ja naikaa, on yks päivä aikaa. Poistakaa makkaraa. Kori pärinää. Juhlikaa ja naikaa, on yks päivä aikaa.

Laita Heikki Kuula soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.