Sutenöörin Blues

Heikki Kuula

Kun menit pokaan rakastumaan, mua vitutti. Oon silti aina sun sokerinen isukkis. Oot pimp's choice, ehdotonta kärkee. Heti seuraavana mun Cadillacin jälkeen. Poliisin piestyä kaikki muut meni, mutten jääny porttikongiin aivan yksikseni. Oot tosi ystäväni eli et mikään semi. Särjet suuren parittajan sydämeni heti. Ku poka kyllästyy, se palaa vaimonsa luo, tai kadulle metskaan uutta hutsua. Ei rakkaus, vaan himo sen luoksesi tuo. Meiän alal unelmist tulee luopua. Jos lyöki sua, se on vaan toimenpide. Älä ota sitä henkilökohtasesti. Sä tiiät, et meil on erityinen side, joka saat muut tytöt mustasukkaseksi.

Asiakkaat kännissä fuulaa mun ämmiä. Joo Halpoi kihlasormuksii, särkyneit sydämiä. Sanoessani tän oon parittaja ja kaveri. Tatjana, sun pitäs tietää paremmin.

Nyrkkirautas porttikongist kutsuu. Taon mulkeroihin, et oot mun hutsu. Asiakkaani vailla asuntoo ja luottoa. Uhkapelureita ja tuurijuoppoja. Huurusta huoraan sortuvaa sorttia. Aamul ne krapulas pummii norttia. Ja stooreja vaimolle, mis sitä on oltu. Satasen avaan mun sanaisen koltun. Jokainen tyttö on parittajan tyyppiä, ja osaan ajatukset katseesta yytsiä. Ei oo olemassa paluuta takapenkilleni jätettyäs mut amerikanrautoineni. Se ei tarkoittanu mitään, mitä tulee kukkapuskaan. Poka vaan lievitti syyllisyyden tuskaa. Jos vaimo sais kukkii, mitä se sulle kuskaa. Se tietäis, et isäntä vieraissa nusvaa.

Asiakkaat kännissä fuulaa mun ämmiä. Joo Halpoi kihlasormuksii, särkyneit sydämiä. Sanoessani tän oon parittaja ja kaveri. Tatjana, sun pitäs tietää paremmin.

Asiakkaat kännissä fuulaa mun ämmiä. Halpoi kihlasormuksii, särkyneit sydämii. Asiakkaat kännissä fuulaa mun ämmii. Halpoi kihlasormuksii, särkyneitä sydämii.


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.