K.U.U.M.A (Kesäbiisi)

Huge L

Nyt on kesäbiisi Mitä? Ei ku mä en kuule oikeesti Kai se on pääl? Ok se on pääl

Lähtisitkö milloin kanssani järvelle? Ai et milloinkaan. Ei paljon haittaa Mul on kesäs vaa yks vitun missio, mis mun missi on faktaa vai fiktioo?

Mä oon ku Pave Maijanen ku mä haikailen. Näiden neitojen perään ehkä haikailen. Ku kesä on niin lyhyt, elä oo niin tyly, voisit olla elämäni typy, mut et muhu syty. Johtuuks se täst kaljamahast tai ihost paljaast pahast tai isovarpaast kaa nahkaa.

Sä varmaan jotain rantaleijonaa rakastat tuun jokapäivä tuut peiton kaa ja paat parasta.

Mul on fantasia et sä kannat lasta sisäs. Ja meijän hääkuvas ollaa rannal, mul on vatsa sisäs. Mut huomasin et olin nukahtanu ja huomasit mun uikkareist et neki oli kulahtanu. Kuolasin sun bodyy. Ku olit pulahtanu. Duolloki kävit leijonan kaa ja se oli murahtanu. Et tajuu et mul on tuhat tavuu huudattaa puku mul oli speedoihin UV kerroint vähä lurahtanu.

Jäätelö sula valu. Siks haisen laatalt eikä maitotuotteet sovi vartus parfenanaakat. Ku tulin käymälästä, lihaskimppu räyhäämässä Teil on jotain yhteist, te ootte itteänne näyttämässä. Ja sit te suutelitte. Ette kuule ku itken. Kaunis ja rohkee, Brooke ja Ridke. Olo ku tikun nokas, taas noi vitun bosat. Mul on sivuosat, mis on minun loma.

Lähtisitkö milloin kanssani järvelle? Ai et milloinkaan. Ei paljon haittaa Mul on kesäs vaa yks vitun missio, mis mun missi on faktaa vai fiktioo?

Laita Huge L soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.