Valitettavasti olen yläpuolellanne Huge L

Huge L

Jep,kun mä tuun teille huudeille tunkeileen puhun beibe munkeille tippa silmäs sunteille tunteille oon niin fätti nosta mut tunkeille sulkeiden puolest urheilen urheidden huoleks murheitten taas, oon viileempi kun coolaid "ah" lurreis kuulee vaan huumeit mitä muut ei saa, vitut kertseist kun kokoajan hookkei paan "haha"

Oon niin friikki etten päässy ees sirkukseen mies puskee duunii vaik viimeks sai fudut iskun ees, suvut niit no nussin pilkulleen samakai mitä sanot jos keikoil neito jalois kirkui ees, siinkui se joki, kun on niin upee bodi, meet salilt salille niin et niist tulee koti, ja akat aina paidatta kontillaan siit miten ennen käärin spliffejä nykysin tortillaa. En oo nähny mitään sportimpaa ku läkähtäny dena ennen ysijuoma osastolla olvin kaa, huokaan joka solun kun auki korkin saan tiputtaa pullon paskaks toru humalassa polvillaan, jost täst levyst ennakkoon tonnin saa on seki persnettoo kun tuli vietyy personat orgiaan, pääasia et mul on kivaa päänsisäl mut sika kirjottaa itsariviestei pääsiäiskortin taa.

En haluu olla olemassa, meen kadul sokeet vastaa, sen tajuu kilsan päähän , et oon komee paska, vähän niiku valokuvissa somes komee tast ja, mä liitelen taivaal. enkä kaipaa kiitorataa, ei mul oo siihen aikaa.

Räppään vielki paperist tää vaatii touchii joo toisinkun sun kaveris hehkuttaa sun aplikaatioo, mikä toimii riimiparit ahistaen poimii tunnelmaa heti fiilis semi latistava kun Bratislava, äänt ei tarvi avaa laulan rauhas kajottamal autotunel kertsejä rautalangast taivuttamal, keikoil hehkuttaa vaan kaverit samaikäset ja alaikäset aivan sama mitä se, artisti laukoo koko keikka vaan muutamaan baariin mihin se baaris tarvii ees taukoo, toisil puutteita, juomat suutteita, suu kuolal riimi suures tukkeita, sun keidas mun skeidas, oot rannal vastas mut feidas kangastukses seilas, semi skitso eti liskoo, kun setit viskoo otin vaikutteit kun pedin sisko teki diskoo, mä oon greits mutten hippoo, mä teen greatest hits eikä mitä hiphoppaile siks oon,kaikkee sitä mikä osalta puuttuu vaikkei nimetä ny ketään kun en oo totakaa kuullu aina kaksintaistelus mä tokana suutun aivan sama mikä pelilauta ota vaan ruutus, kun sä lyöt kastelet vedes mä oon jo askeleen edel astelen studioitten ohi katselen kun niit paskon mastereitten tekee niil on silmienal tummentumaa tekee netis blogin miten tulla kuuluisaks muttei sivust sua tunne kukaan.

Jumala on back, sil välil kun olin poissa niin kukavaa voi rap, Oli jo liian mukavavaa, ohmygod, jumala on back. Ei oo vähä aikaa räpätty.

Mun seuraa noidatki alentuu ei mul oo viettii, ajokoiratki masentuu, kun miettii ase suus diettii mikä rakentuu yhest prosentist biiffii ja loput on salee sit luut, hamesus muijat jotta ei tajuu et tää on kaveruutta, niil ei oo hajuu enemmänki haluu paremmuutta kohtaan ,mut mä en pysty sitä antaa olin ennen stadin rockstar nyt takasin vantaal, Halusin tuntee olon voitetun ja ennen telotusta kuivaleivän minkä päälle viimesen voitelun ,ja mun biiseist sen et yks niist on soitetuin kana gaalas pysti himaa, noni tää sit poikkee muist , mä viiltelen totuutta, oon sisältä mätä mut kovuutta, on pitkä matka isältä tähän ja solutason voitti siittiönä jokasen tsägäl, tsägäs.

Jumala on back, oh my god, oli jo liian mukavaa, oh my god, jumala on back!

Laita Huge L soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.