Kuumah

Hullutiedemiesh

Ku mä tuun baariin sisään, mä tsekkaan kuumat mimmit, tiskil on pari joil on sairaan hyvät hinkit, tsekkaan viel persettä et onks niil stringit, kummallakin stringit ja kaiken lisäks pinkit

Mä tarjoon heti drinkit ja etenen hitaasti, tytöt hymyilee kauniisti ja meen ihan sekasi, 2 vihreet briserii ja skrewdraiveri, tytöt vinkkaa silmää eli peli on simppeli, mennään sohvalle istuu, tytöt istuu mun viereen, pää kylmänä ettei mikään mee pieleen, ne tuoksuu niin hyvälle et mul rupee ottaa eteen ja samaan aikaan tytöt rupee mua lähentelee, mä kosketan tyttöi hellästi reisiin, tytöt kiihottuu ja lähtee siihen messiin, ne pyytää mua messiin lähtee niiden peesiin, tottakai mä lähden ku pyytää kaks kaunist leidii

Mul on Kuuma, kuuma, Mul on tosi kuuma Huuma Huuma, tulee mulle huuma(huuma)

Ku tytöt sheikkaa, mä käyn kuumana, ku ne ottaa vaatteet pois mä käyn viel kuumempana.

Kerto 2X

Mul on kuumah..(yeah) Mul on niin kuumah..(yeah, yeah,yeah)

Tanssilattialla tytöt liikkuu, seksikäs muuviin tytöt tippuu, mä käyn kuumana, ja ne on kuumia, mähän vaatteisiin seksikkäät ja tosi tummia, tarjoon toisen drinkin ja mennään istuu, toinen tytöist rupee paitaa riisuu, mä en vaan saa mu katsetta pois rinnoista, noi rinnat on varmaa tehty mansikkoista, tai siltä ne ainakin varmaan maistuu, toinen tytöistä mun päälle siltaan taittuu, tytöt rupee suutelee toisia ja kuola vaihtuu, ja ne ilmasee mulle että mukaan mahtuu, voi terve! (aah!) meitsin peli lähti, mikä perse! (plaah!) ja meitsi sitä läpsi, tytöt halus vielä lähtee meitsin kanssa tanssii, näin seksikkäät mimmit, mä en pistä hanttiin, Mullon Kuumah..

Mul on Kuuma, kuuma, Mul on tosi kuuma Huuma Huuma, tulee mulle huuma(huuma)

Ku tytöt sheikkaa, mä käyn kuumana, ku ne ottaa vaatteet pois mä käyn viel kuumempana.

Kerto 2X

ja taas mentiin, hypättiin tanssi kenkiin, kävelin mimmein perässä, tanssin eteen, vois mennä paremmin, ku toinen mimmeist käänty ja laitto sormen suuhun, ja toinen kuiskas mu korvaan et tänään mä lennän kuuhun, mä haluun lentää su suuhun, mä mietin mielessäni, käveli kaks kuumaa mimmii mun vierelläni, tunsin kylmää poltetta mun sisälläni, pistin kädet ylös, tytöt oli messis vieläkin, mä en tiedä miks mut tytöt sano että siks, että ne halus lähtee mun luo ja vetää överiks, mä sanoin et tervetuloo, ja lähetääks saman tein, tottakai mä mimmit mun kotiini vein, ja ku ovi aukes mu unelmat kävi toteen, seksi seksi, mä voinut mitään muuta hokee, tytöt hoiti hommansa ja mä hoidin omani, tytöt kilju ku mä ja mun hommani laukesi, sit mä tajusin et mä heräsin, sit mä tajusin et mä heräsin..

Laita Hullutiedemiesh soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.