Multa loppuu elämästä moti

Iha just imus

Ey ey ey ey let's go Lahjoja tänä vuonna tulee kyllä. Joulupaidat meillä on Ollin kanssa yllä. Glögi on liian kirpeää. Mut ei se mitään, on joulu silti hilpeää.

Toivoisin saavani paljon paketteja. Uutenavuotena ammutaan raketteja. Joulupukki on kohta täällä. Jouluvalot on meillä päällä.

Joulun aika on kivaa simaa vetelen, glögiä himaan hilaan. Kaupasta loppuu munatoti. Multa loppuu elämästä moti.

Syön lanttulaatikkoa ja maistan vähä lunta. Traumat vesitankista, en saa öisin unta. Elämästä moti se ei salee loppunukkaa. Kiire keitolle et ajan kahtasataa tutkaan. Pukin kelkan drive-by ja kohteena sun kotiovi. Chilipipareilla tein mä nopee parit bucksit. Shoppaan kärkkäisellä

Otetaan helpot pois ja kilisee meil kassa. 100k hetkessä on joulu alkamassa. Ei ällii mut piparit on mulla purnukassa. Jos maistat vielä glögii niin mulla flippaa maksa. Pipari maistuu ja olo taas kevenee. Muorin perä joka vuosi vaa levenee. Lunta on nenäs ja hommat vaa etenee. Herkkuja hustlaan ja lasketaa setelei. Kossuu ja konvehtei hitusen vetelen. Jouluna yllä on punaset hepenet. Jengi vaan kelaa et me ollaan epeleit. Oikeet työt voijaan skippaa heti hei.

Joulu on maagista meininki traagista. Kinkku on tulilla painetaan bulilla.. Jäbälle kyllä sä siitä nyt digailet. Pistetään terveiset kaikille likoille. Nauretaan aina me 2k:n pinoille. Stäkit on fätit ja sori ku vinoilin. Iha just imus on inessä tänää. Mä tulin veteleen mul tuli lämää. 100k taskus ku ulkona jäätä. Päätä ku päätä mä kääntelen täällä. Rimmailen kummana humassa mut. Humassa mut ku ei heti tajuu. Tajuu et setit on puhasta timanttii. Jouluna syön joka päivänä piparii. Paketista meikä keittoo huonen vähä kuorin. Joulupukin linttakelkas mutkat aina suorii. Glögishotteja viel ku ollaan nuorii.

Kulkuset kulkuset riemuin helkkäilee. Talven valko hiutaleet ne ilmaan leijailee. Hei. Rekehen rekehen nouse matkaamaan. Lumi alla jalasten se laulaa lauluaan.

Laita Iha just imus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.