Kaksi onnellista

Janne Raappana

Kaksi onnellista - Janne Raappana

Missä on se pieni tyttö joka nauravin silmin aina leikki pikku prinsessaa häähunnussaan. Missä on se pieni tyttö joka seinään kun piirsi, riitti hymy isän sydämen sulattamaan. Nyt leikit taakse jääneet jo on, mutta tuttu hymy on morsion.

Niin katsovat toisiaan silmiin, kaksi onnellista täynnä rakkautta. He tanssivat, nousevat pilviin, kaksi onnellista luodut toisillensa.

Missä on se pieni poika, joka päättäväisesti aikoi kiertää koko maapallon raketillaan. Missä on se pieni poika, joka äitiään halas lähtiessään koulumatkaansa taivaltamaan. Nyt puheet on jo aikamiehen, mutta tuttu katse on sulhasen.

Niin katsovat toisiaan silmiin, kaksi onnellista täynnä rakkautta. He tanssivat nousevat pilviin, kaksi onnellista luodut toisillensa.

Nyt huoli on pois ja jos huomen sen tois, niin yhdessä helpommin kestää. Vain kahdella on sama tie kohtalon, kun yhteinen on määränpää.

Minä muistan tämän päivän niin kauan kuin elän, tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.

Niin katsovat toisiaan silmiin kaksi onnellista täynnä rakkautta. He tanssivat, nousevat pilviin, kaksi onnellista luodut toisillensa.

Minä muistan tämän päivän niin kauan kuin elän, tätä tunnelmaa unohda en milloinkaan.

Laita Janne Raappana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.