Elämä on kaunis.

Janne Tulkki

Tahdoin lopettaa, sinä suostunut et luopumaan, minä vastaan taistelin. Elämä opettaa, kauneudesta juopumaan, sitä kauneutta maistelin.

Elämä on kaunis sittenkin, vaikka se välillä kolhiikin. kuinka onnea jaetaan, kenet kultaan kastetaan, mä mietin vaan. Yhdessä noustaan uudestaan, älä luovuta vielä. Keuhkot kirvellen pintaan kauhotaan, sinut näenkö siellä. Yhdessä noustaan uudestaan ja me rantaan kaadutaan.

Vuodet viimeiset, niin rajuina on koitelleet, kaikki osansa kai sai. Rakkautta kaivanneet, hätänumeroihin soitelleet, sitä paikkaillevat kai.

Elämä on kaunis sittenkin, vaikka se välillä kolhiikin. Kuinka onnea jaetaan, kenet kultaan kastetaan, mä mietin vaan. Yhdessä noustaan uudestaan, älä luovuta vielä. Keuhkot kirvellen pintaan kauhotaan. Sinut näenkö siellä. Yhdessä noustaan uudestaan. Ja me rantaan kaadutaan.

Elämä on kaunis sittenkin, vaikka se välillä kolhiikin. Yhdessä noustaan uudestaan, älä luovuta vielä. Keuhkot kirvellen pintaan kauhotaan, sinut näenkö siellä. Yhdessä noustaan uudestaan ja me rantaan kaadutaan. Yhdessä noustaan uudestaan. Yhdessä noustaan uudestaan. Keuhkot kirvellen pintaa kauhotaan. Yhdessä noustaan uudestaan. Ja me rantaan kaadutaan. 

Laita Janne Tulkki soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.