Väinämöinen

Jesuiitat

Buttcheek - Saniteetti - Väinämöinen- 2017

Jesuiitat tulee, jesuiitat näkee Heitetään kalevalast kaikki tutut säkeet Jos alatte pätee, keulii tai tulee päälle jäätte meidän jyrän alle niinku Lallin jälkeen jäälle

Buttcheek ohjaa räppivenhettä ku ammattikippari Eikä niinku Costa Concordian nisti flippari/ meikä astuu saluunaan on ilmapiiri antava Niinku viimeks Marjatta puolukasta kantava. sä voit loputtomiin yrittää meitä selkkaa, sulle nauretaan samal ku imetään tiskil kelkkaa

Saniteetti takoo lyyrist sampoo ku väinämöinen flow siinä klikissä on vitun ilmiömäinen. Jos epäilet tätä, etkä usko tuohon, Saniteetti tulee ja räppää sut suoho. Saniteetin flowhun sä voit aina vittu luottaa se lyriikalla teidät känniin tulee aina juottaa muille pyrkyreille korkeen verenpaineen tuottaa ja repii perässään tallinnasta aina täyttä nuottaa.

Väinämöinen *8

Kombolla alkaa, triplalla jatkuu aamusta taskussa max puolikas satku. Perässä tasanen säynävän katku. Seuraavana vallataan Forssa ja matku.

Iältäni varmaan lähempänä sun setää kuhan vaan pääsee "Kunnon mestaa vetää"

Toisil on tunteet mut meillä on taidot Tunteet on feikit ja taidot on aidot siinä kohtaa vasta huomaa et nyt tuli laiton kun kannuista lentääki kaaressa maidot

Rujoa riimii ku märkää se repii lainien kanssa ei oteta lepii saatetaan viikos silmiä ummistaa, muttei kellekkään isyyttä tunnustaa Vaikka sun muijan kannut tyyliin eriparinen Saniteetti takoo peräpeiliä ku Ilmarinen.

Jesuiitat*

Jesuiitat tulee, Jesuiitat näkee Heitetään kalevalast kaikki tutut säkeet Jos alatte pätee, keulii tai tulee päälle jäätte meidän jyrän alle niinku Lallin jälkeen jäälle.

Kombolla alkaa, triplalla jatkuu aamusta taskussa max puolikas satku. Perässä tasanen säynävän katku. Seuraavana vallataan Forssa ja matku.

Laita Jesuiitat soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.