Jos sulla on toinen mies

Jope Ruonansuu

Jos sulla on toinen mies, minä niistän sen huijarin kaulukseen. Jos sulla on toinen mies, minä köytän sen rattorin renkaaseen. Jos sulla on toinen mies, olis parempi ajoissa tunnustaa. Jos sulla on toinen mies, ei jaksa turhaa jurnuttaa.

Näin siinä käy, kun iskee postinkantajan. Näin siinä käy, kun tilaa korjaajan. Näin siinä käy, kun talkkarin nään aamuisin. Näin siinä käy, mies on jälleen sekaisin.

Mä aina sanonut ettei se ole helppoa mullakaan. Aina oo katkera pala ollu mulle. Niin, jos, jos, jos, jos, jos. Älä, älä, älä.

Jos sulla on toinen mies, minä tinttaan niin että pätkähtää. Jos sulla on toinen mies, ja se karpaasi seinään mätkähtää. Jos sulla on toinen mies, kaikki rannassa tietää sen mua ennen. Jos sulla on toinen mies, kai sä tiiät miks sitä tinttailen.

Näin siinä käy, kun iskee postinkantajan. Näin siinä käy, kun tilaa korjaajan. Näin siinä käy, kun talkkarin nään aamuisin. Näin siinä käy, mies on jälleen sekaisin. Älä, älä, älä ala mulle... Mmhhh... Jaa-ah, niin. Minä en millää ulkommaa-ah... Niin. En minä... En minä oo mittää pahhaa tehny.

Jos sulla on toinen mies, minkä takia me sitten tavattiin. Jos sulla on toinen mies, miksi sijotin satasen ravattiin. Jos sulla on toinen mies, minä hyppään järven pohjaan. Jos sulla on toinen mies, ei tarvi tulla hautajaisiin. Näin siinä käy, kun iskee postinkantajan. Näin siinä käy, kun tilaa korjaajan. Näin siinä käy, kun talkkarin nään aamuisin. Näin siinä käy, mies on jälleen sekaisin.

Näin siinä käy, kun iskee postinkantajan. Näin siinä käy, kun tilaa korjaajan. Näin siinä käy, kun talkkarin nään aamuisin. Näin siinä käy, mies on jälleen sekaisin.

(Paneppa pikkusen kättä ommaanki povveen ja ajattele vähän asioita. Ei toisen tunteilla pitäis leikkiä tuolla lailla. Tunteet ne on mullaki. Aina ollu... Aina ollu... Aina ollu.)

Laita Jope Ruonansuu soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.