Tulivuori-tango

Jorma Lyytinen

Tulivuoren, sydän hehkuu alla paksun laavakuoren. Sammuneeksi sanotaan vuorta joka aikanaan laavavirtaan peitti koko maan. Ennusmerkin, tavoin, kraaterista nousee savu herkin. Tuuli savun häivyttää,mutta vuoren sisinpään, kukaan tunne ei, ei kukaan nään? Tulivuoren kaltainen, on myös sydän ihmisen. Tunne kuuma, niinkuin laava, syöksyy läpi esteiden. Vuori hehkuu, raivoaa, sydän rakkautta vaan. Rauhan myös on kerran saava tulivuori sydämen !

Voima suurin, kerran murtaa ajan muodostaman muurin. Silloin laava laaksoihin syöksyy liekein hehkuvin niinkuin monta kertaa aiemmin. Sitten jälleen, vuori rauhan taas on saanut sisimmälleen. Vuoren savuhattaraa, niinkuin unta valkeaa tuutia taas lämmin tuuli saa. Tulivuoren kaltainen, on myös sydän ihmisen. Tunne kuuma, niinkuin laava, syöksyy läpi esteiden. Vuori hehkuu raivoaan, sydän rakkauta vaan. Rauhan myös on kerran saava tulivuori sydämen.

Laita Jorma Lyytinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.