Elina valssi

Jouko Salo

Me lapsuuden vuosina ain` leikittiin, me koulussa kirjeitä jo vaihdettiin. Vaan tiemme kun erkani pois toisistaan, ei tavattu vuosiinkaan. Kun tansseissa lavalla kohtasin sun. Taas syömmessäin tunsin sä oot aina mun. Ja iltaisin kotiin kun sun saattelin. näin silloin mä aattelin. Elina Elina kuiskaa huulet. Elina Elina jälleen kuulet. Jos kanssassi kulkea viel saan, tieni veis onnelaan. Elina Elina laulan sulle, Elina Elina kuulut mulle. Jos kanssasi kulkea viel saan, tieni veis onnelaan.

Ei sattunut enään nää tiet yhtehen, nyt yksin mä täällä vain kuljeskelen. On haikea mieleni laulaessain nyt mennestä onnestain. vaan kerran jos vielä nään sun kaivatun voin tunnustaa sulle oot rakkahin mun. En kauempaa tuskaani piilottaa voi. näin lauluni sulle soi. Elina Elina kuiskaa huulet, Elina Elina jälleen kuulet. Jos kanssasi kulkea viel saan Tieni veis onnelaan. Elina Elina laulan sulle, Elina Elina kuulut mulle. Jos kanssasi kulkea viel saan, tieni veis onnelaan.

Laita Jouko Salo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.