Mä rakastan mun autoo

Juha Tapio

Mä rakastan mun autoo, rakastan mun rotsii, mä rakastan hilloo. Mä rakastan mun autoo, kun sä istut kyytiin, rakastan mun rotsii, kun sä tuut reppariin, ja mä rakastan hilloo, mä vien sut tivoliin. Mä rakastan mun nenää, kun se sotkee sun rillit, mä rakastan mun kukkakaalikorvaa kun sä puraset. Ja mä rakastan hevosii, kun sull on sellanen taulu, heh.

Mä rakastan mun runoja, kun sä naurat niille, mä rakastan Pretty Womanii, kun säkin teet niin. Mä rakastan sun diu du diudu dau, kun sä diu du diudu dau, rakastan koko planeettaa, kun sä hymyilet. Mä rakastan mun kaljuu, kun sä silität.

Mä rakastan mun autoon, kun sä istut kyytiin, rakastan mun rotsii, kun sä tuut reppariin, ja mä rakastan hilloo, mä vien sut tivoliin. Mä rakastan mun autoo, kun sä istut kyytiin!, rakastan mun rotsii kun sä tuut reppariin, ja mä rakastan hattaraa, mä vien sut tivoliin.

Laita Juha Tapio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.