Toiveista Rippeet

Juha Tapio

Eräänä päivänä, kirjoitin tän yksinkertaisen laulun. Sinä oot paljon enemmän kuin ovat muut. Aavikon lähde, ilta tähti, kulkurin taivaalla. Sinä valaiset silmäni, aina kun tuut.

Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja arpinen sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen. Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja arpinen sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen.

Ja hetkinä ennen kuin aurinko nousee, ja käy järven selkään, Kantaen aamuun kaukaisen maan. Valo ihollas liikkuu, juuri nyt, minä mitään en pelkää. Olet lääke mun haavaani, kuolettavaan.

Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja arpinen sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen, Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja arpinen sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen,

Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja arpinen sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen, Mullei oo antaa muuta, toiveista rippeet ja haavoilla sydän. Mullei oo antaa muuta, mut antaisin sen..

Laita Juha Tapio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.