Ei maha mittää

Juha Vainio

Laa-laa-la-lal-lal-laa-laa- laa-laa-lai-lai-lai. Nii’ on. Ei maha mittää.

Jos eilispäivän takaisin yt saada vois’, niin tämän päivän suruista sun veisin pois. Uskon ettet sano: ”Ei!”, muistot kanssain kun sun vei Karjalaan, Karjalaan.

Jos nuoruusajan voimat vanha saada vois’, niin Säkkijärven polkka niin kuin ennen sois’ Tuskinpa sä kieltelet, muistoissas’ vain lähtenet Karjalaan, Karjalaan.

Aina hauskaa olla pittää, aina hauskaa olla pittää. Laa-laa-la-lal-lal-laa-laa-laa- laa-lai-lai-lai. Nii’ on. Ei maha mittää.

Kun tuntuu, että kestä en niin muistan vain, sen kuinka Vuoksen törmää käytiin rinnakkain. Muistoissani kuljen vaan aina kanssas’ uudestaan Karjalaan, Karjalaan. Kun tuntuu kyynel poskellain, niin muistan vain mä että sentään joskus jossain onnen sain. Muistoissani siksi teen matkan aina uudelleen Karjalaan, Karjalaan.

Aina hauskaa olla pittää, aina hauskaa olla pittää. Laa-laa-la-lal-lal-laa-laa- laa-laa-lai-lai-lai. Nii’ on. Ei maha mittää.

Kun silmäni mä suljen näen mielessäin nuo Terijoen tytöt, joita ilman jäin. Sinisilmä, liinapää, sydän tuntee ikävää

Karjalaan, Karjalaan. Jos eilispäivän takaisin nyt saada vois’ niin tämän päivän suruista sun veisin pois. Uskon ettet sano: ”Ei!”, muistot kun sun kanssain vei Karjalaan, Karjalaan.

Aina hauskaa olla pittää, aina hauskaa olla pittää. Laa-laa-la-lal-lal-laa-laa-laa- laa-lai-lai-lai. Nii’ on. Ei maha mittää.

Laita Juha Vainio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.