Lahjomaton Elias Nessinen

Juha Vainio

Oli ryöstetty pankki ja yllättäen näki yksi vain juoksevan varkaan. Aseen tarkasti suuntasi jalkoihin sen, osui laukaus nuohoojaparkaan.

Putos piipusta mies sysimusta, varas väistänyt ei putousta. Ampui lahjomaton Nessinen, luoti aina sattuu sen. Elias Nessinen.

Oli julkaistu kirja ja kaupoissakin oli siitä jo kymmenes painos. Silloin oikeus määräsi ankarimmin: Kyllä riittää jo ilmainen mainos.

Miehet toiset kun tekstiä tutki, yksi kirjoja nuotioon hutki. Se on lahjomaton Nessinen, polttaa vaikka aapisen. Elias Nessinen.

Komissaari kun metyylinäytettä joi, Oitis Nessinen syylisen paikalle toi, kehui: Hommansa helposti estin.

Työnsi suutarin lesteineen putkaan, sitä toinen ei ois huomannutkaan. Mutta lahjomaton Nessinen, tottakai hän keksi sen. Elias Nessinen.

Muuta Nessinen kuitenkin myös harrastaa, soittokunnassa hoitaa hän sellon. Lukee ruotsia, vaekka se on vaekeaa. Eläkkeelle kun pääsee saa kellon.

Vielä hehkuvat silmät ja lamppu, vielä helposti heilahtaa pamppu. Se on lahjomaton Nessinen, syndikaatti tietää sen. Elias Nessinen.

Se on lahjomaton Nessinen, isoviha konnien. Elias Nessinen.

Laita Juha Vainio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.