Mä en muista mitään

Juha Vainio

Meillä oli tilattuna ihan yksityinen bussi. Mentiin Helsinkiin me futismatsiin muuten vaan. Kuski Loviisassa suuttui, loppumatkan ajoi Jussi. Takaosastosta pantiin kannut kulkemaan. Kaikki huusi, että terveisiä Kotkasta, siellä kunnon kundia ei päähän potkasta. Minä tenorina häärin koko ajan väärin. (O sole mio) Kerrotaan. Mää en muista mitään, mää en muista mitään, mää en muista mitään.

Peli oli alkanut jo kun me tultiin stadikalle. Messuravintola-muistoksi sain kaidepuut. Julle tunsi pelurit ja huusi: "Pele oikealle!" Siinä ällikästä aukesivat toisten suut. Kaikki huusi, että terveisiä Kotkasta, siellä kunnon kundia ei päähän potkasta. Pelas' HJK ja Haka. Multa katkes' kraka. Kertoo muut. Mää en muista mitään, mää en muista mitään, öö mää en muista mitään Peli päättyi, tunti matsin jälkeen kaikki heräsimme. Vahtimikko potki patiinilla ahteriin. Arska silmät avas', sitten napit. Pesi lehterimme. Siisti mies on siisti sillä hyvä, eikös niin? Kaikki huusi, että terveisiä Kotkasta, siellä kunnon kundia ei päähän potkasta. Yksi-kaksi, kaksi-yksi, tultiin hävityksi. Kerrottiin. Mää en muista mitään, mää en muista mitään, öh-höh-höö mää en muista mitään Peli pelattiin me vielä monta kertaa kapakassa, ennen kuin ne pyysi meitä kotiin lähtemään. Joku ajoi, koko sakki oli tietä neuvomassa. Ilu seisoi katolla ja katsoi etelään. Ja se huusi, että näkyy valot Kotkasta Siellä kunnon kundia ei päähän potkasta. Bussi rekkaa kylkeen puski, minä olin kuski. Väitetään.

Mää en muista mitään mää en muista mitään oh-hoh-hoo mää en muista mitään

Laita Juha Vainio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.