Dokumentti

Juice Leskinen

Mä menin messiin juomaan kolpakon, hän tuli pöytään istumaan, hän pysyi vaiti, imaisi lonkeron, ja poltti tupakkiaan. Viimein lausui, khrm, kuules Leskinen, tota.. ekkös sää Juice oo, meinaan nääs, teetkö laulun semmoisen, tai joo.

Kato mää on suurin kusipää, mitä löytyy päältä maan, sitä faija jo koitti selittää aikoinaan. Meni koulut ja intit poskelleen, mua aina viilattiin, ja sitten retkahdin naiseen nykyiseen, mentiin naimisiin.

Ja mää saatana oikeesti rakastin, sitä yhtä muijaa vaan, ja kun ihmiseen uskon vihdoinkin, niin se huijaa vaan. Jos hoipun himaan aamu-yöstä, se tylysti monottaa, ja jos kotiudun suoraan työstä, saan jonottaa.

Kato semmosta miehen elämä on, se lyö päätään lattiaan. Kuule tarjootko yhden lonkeron, no, kippis vaan. Iso mies ja pienet kyyneleet, hän lähti ja sanoi moi, tota, kai tästä sitten laulun teet, mä sanoin etten voi.

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.