Ekumeeninen jenkka

Juice Leskinen

Sitä pastori katteli kummissaan Kun kirkossa näytti niin vaisulta Oli mummoja muutama tummissaan Kaino kuorsaus karkasi Kaisulta Kävi leimahdus pastorin aivoista: "Miksi saarnata helvetin vaivoista? Turha kirkon on kätkeä kilpeen pää! Evankeliumi vois olla hilpeempää!"

Siispä tuumasta toimeen! Ja sarvista Tarttui härkää ja jännitti joustansa. Täyttyi temppeli kuulijaparvista Jotka suuresti tykkäsi showstansa. Oli saarnansa nyt monipuolista Heitti vitsejä saarnastuolista. Lauloi jenkan ja löysäsi kaulusta Jeesus hurrasi alttaritaulusta.

Kertoi Jeesuksen ihmetoimista: "Esimerkkinä vaikkapa Kaanaan häät. Oli kuulu hän henkensä voimista. Kun hän yskäisi, kääntyivät kraanaan päät. Jopa uskoivat Jumalan luomaksi: Vettä loihti hän hääjuhlajuomaksi Viisi leipää - ja kahdesta turskasta Hän siunasi särvintä hurskasta!"

Oli Pietari pitkällä siimalla Genesaretin suurella järvellä Rajumyrsky kun yllätti viimalla - Oli Pietarin purren se tärvellä. Huusi Pietari: "Pois piru merrasta! Meripelastus kiinni on Herrasta!" Kukaan tullut ei Jeesusta saatille Vettä pitkin hän tallusti paatille.

Mutta piispa kun on mustasukkainen, Hän syytteli jumalanpilkasta: "Sinä pastori liehuvatukkainen! Voisit sääntöjä pikkasen vilkasta!" Ja hän hirveesti pappia painosti, Ja se tietysti showtansa mainosti - Hippakunnassa kun sakaristoissa Oli pastori mustissa listoissa.

Pater Noster se katteli pilvestä Kirkonpalvelijaa radikaalista, Joka muistutti reipasta ilvestä: Kolehdissansakin oli saalista. Tuumi Sebaot: "Tuon kyllä raivaan pois, Muuten vallata multa hän taivaan vois!" Sitten pastori tukehtui öylättiin, Ja kohtapa kirstua höylättiin!

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.