Filosofi

Juice Leskinen

Filosofi istui käsi poskella ja mietti: "On se kyllä kumma tämä sukupuolivietti! Kun tekee uutta elämää, niin entisenkin jaksaa Tunkee joka väliin, hmm, ja oppirahat maksaa Se usein ihmisen aivan lyö tainnoksiin" (Älä perää peräperää peräkammariin)

Filosofi sano: "Oli eräs teräskundi Sillä oli päättymässä pitkä Lapin-rundi Maanantaina veivasi se Pyhätunturilla Itsensä sai vetoon vasta tuplakonjakilla Keikan jälkeen vastas fanin toiveisiin" (Älä perää peräperää peräkammariin)

Sano filosofi: "Poikavuodet meni justiin Heh, kolpakoita kumottiin ja gallonoita kustiin" Onko totta ja? "Okei, okei! Siis ilvehtikää! Silloin ajatelleet emme lainkaan keski-ikää Jostain se vain hiipi meidän elimiin" (Älä perää peräperää peräkammariin)

Filosofi sano: "Siinä saattaa piillä trauma, Kun ei hetkauta tuhannenkaan taalan sauma Ja tietysti se meikäläiselle on kova shokki, Kun munista... Ei! Ei! Vaan sydämestä syntyy rokki. Yhtä lailla pelaa nitroglyserin" (Älä perää peräperää peräkammariin)

"Oli kerran erektio, sitten tuli vanhuus" Muisti filosofi: "Siirry henkisempään tanhuus! Kun äiti lähtee Hampuriin, ja isä menee Tanskaan, Pysy, poika, kotona, ja vedä, poika, hanskaan! Voi ihmisenä paneutua musiikkiin" (Älä perää peräperää peräkammariin) "Voi ihmisenä paneutua musiikkiin" (Älä perää peräperää peräkammariin)

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.