Haetarirock

Juice Leskinen

No kato haetarinsoittaja syntyi siis Vuonna 54 tai 55. Rasvainen kiehkura kruunasi pään Kun konttasi ulos hän äidistään. Sanoi: "Minen rupee tutin kanssa tupeloemaan! Pannaanpa, äetmuori, kurtusta soemaan Se haetarirock!"

Opinnot hylkäsi vaivalloiset: Luvut ja laskut. Ja aina kun toiset Juoksivat, hyppivät, työnsivät kuulaa Soittaja lauleli: "Piipapaluulaa Ja haetarirock!"

Selvisi hän rippikoululle asti Siihenkin suhtautui leppoisasti Pastori huokaili, "Voi sitä järkee! Uskontoläksy on saatanan tärkee." - "No, mittee se pastori lapsia vaenoo? Mulle on uskontoläksyistä aenoo Haetarirock!"

Intissä pistäyty sähköttämässä - "tiitatataataa" - hän oli ässä Vääpeli kehaisi: "huomasin taitos Kiinnostaisiko koulutuslaitos?" - "No eipä se kiinnosta, kersantinjämä. Riittävä ylennysmerkki on tämä Haetarirock!"

Synkimmät yöt ja huomenet valkeet Rockia puhkuivat haetarin palkeet Sävelet tuhannet tulimmaiset Itketti miehet ja hurmasi naiset Mut seuraan ei mennyt vaan vastaan haras "seurana mulla on kaekista paras Haetarirock!"

Kuolipa viimein haetarin ääreen Hitto vie, veritulppa änkeysi sääreen Soittaja silmänsä sulkee ja laukoo: "Joko nyt saatana soemasta taukoo Haetarirock?"

Hautajaispäivänä tihkusi vettä Silmät ne säästyneet ei kyynelettä Soittajatoverit arkkua kantaa Pastori lapioi kauhalla santaa Kittilän kuoro soi kielellä saamen: "onko nyt loppu ja onko nyt aamen Haetarirock?"

Kanttori lukaisi otteita psalmista Pastori vittuili: "Tulipas valmista!" Asennon ottivat juhlavan, hartaan Kukkoina tallaten haudan partaan Soittajatoverit itkua vääntää Soittaja hautansa pohjalta ääntää:

"No painu jo perkeleen pastori hiiteen Lähetkö heti vae laskenko viiteen? Näinköhän tappaisit riemujen tuojan Ihan kuin kolkkaisit elämän luojan? Lue se kirja ja pura se risti Elämän suolaa on bluesi ja twisti Ja haetarirock!"

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.