Heavydiggarin vuorisaarna

Juice Leskinen

"Ja hän kiipesi vuorelle julistamaan sanomaansa. Ja hän levitti kätensä näin sanoen:"

Lapset kun paahtavat jykevää heviä, Äitien ilmeet on hämmästeleviä Pyydämme jotakin, vastaus on kieltävä, Meidänkö on teidän paskanne nieltävä? Nyrkillä poistamme viisaudenhammasta, Nuotioon tönäämme kakstoista vammasta Kusemme solistin hopeahuiluun, Mummoja potkimme hissikuiluun

Me rakastamme, me kaipaamme toimintaa Vaan eihän täällä mitään tehdä saa

Koulu on meille vain symboli rutosta, Todistuksessamme on kolme kutosta Vaan eipä kannata sen vuoksi sysiä, Väärinpäin kutoset on kolme ysiä Hölmöä muka, jos seisomme assalla, Naurettavampaa on työttömyyskassalla Tylsää on luukulta luukulle samoilla, Elämän kanssa ei kannata mamoilla!

Me rakastamme, me kaipaamme toimintaa Vaan eihän täällä mitään tehdä saa

Niille jos sanomme: "Elämä on tollasta", Eno ja isukki tippuvat jollasta Mutkina suorat, kurvat ne suorina, Tärkeintä on, että kuolemme nuorina Arasti koittelen tyttöni rantua, Saisipa jonakin päivänä pantua Ei ole vampyyriainesta murkussa, Valtion hampaat on kaikkien kurkussa!

Meitä vain ohjaa rakkaus elämään Kuolema tulee, jos elämä kielletään

(TsivqdnuS nelo änim attum, äitseiv nanataas ettiste et, tesioksuäpe et)

Neekeri se on vain pikkusen tummempi, Ei hakaristi oo ristiä kummempi Diggaamme ainakin Jeesuksen hapsia, Säälimme onttoja opetuslapsia Perkele, vittu, helvetti, saatana, Mitähän mahdamme sanoa taatana? Nyt enää pyytele emme, vaan otamme, Fraasilla teidän me voitamme sotamme!

Meitä vain ohjaa rakkaus elämään Kuolema tulee, jos elämä kielletään

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.