Jumalaut mä oon out

Juice Leskinen

(Voisinpa kertoa teille vitsinkin tässä, tämä on kyllä hyvin intellektuellinen vitsi. Se menee näin: Olipa kerran Tampereen poliisilaitoksella henkiset kilpailut)

(Joo, tämän kappaleen nimi... Tämähän vähän kiertää, saatana. Tää on niin paljon kierrellyt, et se on tottunut siihen. Tämän kappaleen nimi on Jumalaut mä oon out. Se kertoo siitä, kun yleisö huutaa: "Byäää". Ei se huutaminen vielä, mutta kun huutaa et "Byää", niin siinä lentää kaikenlaisia pöpöjä.)

Tulee se päivä, kun rock'n roll -tähti huomaa: Kansa ei saavu lavalle huutamaan Tärkeintä ei ole soitto, vaan miten saa juomaa Ja siipimiehet on huvenneet tyyppiin muutamaan

Kun hän laulaa laulun tunteista, niin jengi repii punteista, T. Kansa, tai sitten ei ketään Ja jengi alkaa kiihtyä: "Ei haluta me viihtyä, vaan että meitä viihdytetään"

Hyvin pärjää, jos pokkana vanhoja hittejä kelaa Nyt hän pysty ei ees kengännauhoja sitomaan Manageri sulkee luurin ja lappujaan selaa Vaimo laukkunsa pakkaa ja lähtee litomaan

Ja kun hän purkaa murhemieltänsä, niin jengi näyttää kieltänsä: "Ois paree kun lähtis vetään" Ja jengi alkaa kiihtyä: "Ei haluta me viihtyä, vaan että meitä viihdytetään"

Jumalaut mä oon out Miksi minusta tähteä tehtiin Nyt jos teen, mitä teen, niin olen sortunut kaupallisuuteen

Jumalaut mä oon out Enhän pääse ees nuorisolehtiin En oo vanha kunnon, vaan vajonnut rihkamaan uuteen

Kriitikot kärsimys on, ja yleisö piina Ennätyksiä syntyy ulkopuolella kilpailun, missä tärkeintä ei ole soitto, vaan jalo viina Orjat kruunun tuo kutreille kuninkaan naulitun

Opetuslapset puhuu viireistä, hän kenkää saa myös piireistä ja turvautuu Eki-setään Kun jengi alkaa kiihtyä: "Ei haluta me viihtyä, vaan että meitä viihdytetään"

(Kiitos, kiitos. Hyvä Suomi)

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.