Labradorinnoutajan vapaapäivä

Juice Leskinen

Valtion kullissa Naantalin tullissa koira ja koiran mies penkovat laukkuja etsien paukkuja, koukkuja myös kenties Saavuimme laivasta, muistutti taivasta, tunnelmat lomaiset Jyrkällä kannalla ruikutti rannalla viranomaiset

(Naama on tiukka sen, haukunpa hiukkasen), viskaali osottaa (Huumetta väskystä), isännän käskystä, noutaja posottaa (Puhdasta, kliinistä, amfetamiinista tehtyä ainetta Lastia ohentaa täytyy ja kohentaa soittajan mainetta)

Ei löydy hassista soittajan kassista, ei yhtä grammaakaan (Meinaako pulloa naamaansa sulloa, kuinka ne jammaakaan Onhan se hönttiä suolesta könttiä ryhtyä tonkimaan En taida viitsiä, mietinpä biitsiä, mennään onkimaan)

Nyt on labradorinnoutajan vapaapäivä, viskaalit rannalla lepäilee Labradorinnoutajan vapaapäivä, kuka meitä enää epäilee?

On poliitikkoja, säännösten rikkoja löytyykö ryhmästä? (Tyyliä, tatsia), laistuuko ratsia syystä niin tyhmästä? (Puvut on tweediä, tuskinpa speediä niiltä me napattais Sattuisi narahdus, puolueen parahdus maineemme hapattais)

(Vaan tuo se on spurgu ja, soittaa se urkuja, tutkinpa ohjetta Löytyykö pistosta sen takalistosta, haistelen pohjetta Minkähän takia hölmöä lakia pakko on vahtia? Ei näiltä haalia voi kemikaalia, otetaan sahtia)

Nyt on labradorinnoutajan vapaapäivä, viskaalit rannalla lepäilee Labradorinnoutajan vapaapäivä, kuka meitä enää epäilee?

(Täytyisi keksiä laukuista seksiä), viskaali tuumailee Koira saa pohtia yksityiskohtia, vaan ei se sitä tee Lanteita, rintoja, huikeita hintoja, turhissa hommissa Nuuhkia härskiä, toisinaan pärskiä kirsu rommissa

Saa, jos on tuuria, konnia suuria siltikin kinteistä Soppaasi kalasta, jos tulee valasta, päästä ne pinteistä Kiinnostu teestä ja vouhota veestä ja nilkoista siroista Miekkaa ja tähteä, voisinpa lähteä koiran viroista

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.