Minä (Sunnuntailapsi)

Juice Leskinen

Faija silloin pojan siittää, Kun ehtii kiireiltään. Mutsi kädet yhteen liittää Ja siunaa itseään. Pappi kastaa, luoja kiittää Kun suurmiehen kastaa sai. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Ja sitten faija delaa, Kun ehtii kiireiltään. Mutsi papereita selaa Ja siunaa itseään. Väärennetyin kortein pelaa Yhteiskunta pelaa vain. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minä ensimmäisen naisen Saa sänkyyn siirtymään. Menee poikuus, Pirjo sai sen Ja siunaa itseään. Siemensyöksyn ennen aikaisen Saa minä, tsaijaijai. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Sanoo Roland: "Itseenne menkää". Minä yllä ei diplomiin. Ja saksalaista kenkää Saa minä ahteriin. Jää vuosi vielä kenkää. Minä sanoo vain bye-bye. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minä sekoo rock & rolliin Ensilevyn levyttää. Mutta ennen pitkään molliin Minän touhuun soimaan jäi. Nainen sekoo toiseen kolliin. Sanoo: "Olla miksi, hi!" Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minä kelaa sukupuunsa Sata vuotta taaksepäin. Auki lopsahtaakin suunsa Syy se on sukuäpäräin. Ja sotilaat saa panopuunsa Ne ahkerasti nai. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minä leveästi vääntää Savolaista murrettaan. Kaiken nurinniskoin kääntää Ja lausuu komppiaan. Joskus tyylikkäästi ääntää: "Oh me, Oh me, oh my" Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Onhan siellä Rebeccakin Joka soittaa yhtenään. Tulee käymään, riisuu takin Ja siunaa itseään. Minä hylkää hyvän nakin. Kysyy Rebeccka: "But why?" Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minästä kun tehdään isää Lapsi pitää äidistään. Äiti suuhun tällää nisää Ja siunaa itseään. Minä tahtoo jotain lisää. Äiti toteaa vain "Ai?" Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Mutta tyttäressään jatkaa Minä uuteen elämään. Eipä auta, pakko jatkaa Ja siunata itseään. Se on tyylikästä matkaa Todisti myös Joe & Bly. Minä muistaa, oli silloinkin sunnuntai.

Minä kuuntele ei jaska Kun ei pysty ymmärtään Ohtioista hevonpaskaa Minä siunaa itseään. Minä kultahiekkaa, vaskaa Ehkä löytää, tottakai. Minä tietää, se päivä on sunnuntai.

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.