Pyhäkoulu

Juice Leskinen

Olen pyhäkoulun opettaja Neiti Koskinen Halleluja! (Onpas punaposkinen) Minä olen rehtorinne Neiti Ellen Sallinen Halleluja! (Turhan tuttavallinen) Teemme teistä vanhurskaita, Herran ikiomia Halleluja! (Aivan saamattomia)

Hal! (Hal) Halle! (Halle) Hallelu! (Hallelu) Halleluja! (Leluja, leluja)

Johdatamme lapsilauman paratiisin portille Halleluja! (Lähettäiskö kortille) Oomme teidän paimenenne, haluamme vaalia Halleluja! (Saatte lammaskaalia) Paratiisin lehdossa on lasten helppo viihtyä Halleluja! (Ämmä alkaa kiihtyä)

Hal! (Hal) Halle! (Halle) Hallelu! (Hallelu) Halleluja! (Leluja, leluja)

Viihde tulee trumpetista, pasuunasta, tuubasta Halleluja! (Puhuuko se Kuubasta?) Paratiisissa on kaikki veljiä ja siskoja Halleluja! (Onkos sielä diskoja?) Pauhaa pian kaikkinen, kuin seurakunna filmissä Halleluja! (Hullun kiilto silmissä)

Hal! (Hal) Halle! (Halle) Hallelu! (Hallelu) Halleluja! (Leluja, leluja)

Paratiisi, se on niin kuin viikko Särkänniemessä Halleluja! (Hei, me ollaan liemessä!) Paratiisi valmiina on Herran ikiomille Halleluja! (Pääseeks sieltä lomille?) Sinne pääsee kunhan luopuu synneistä ja paheista Halleluja! (Saatte mennä kahestaan)

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.