Skitsofrenia

Juice Leskinen

Hävinnyt on taju kokonaisuuden- skitsofrenia. Minää on ympäri avaruuden- skitsofrenia. Kaikkea kavahdan, kaikkea pelkään- skitsofrenia. Pelko saa minulle siivet selkään- skitsofrenia. Ja minä lennän, lennän pois.

Olen täällä ja tuolla...kuka vainoaa. Joka paikkaan voi kuolla... kuka vainoaa. Miten tuikkivat tähdet...kuka vainoaa. Mihin sinäkin lähdet...kuka vainoaa. Ja palat yhteen liimaa Vin Rosè.

Kadulla minua piiritetään- skitsofrenia. Kaikki tuntee minut vaan minä en ketään- skitsofrenia. Orpona nousen vieraaseen laivaan- skitsofrenia. Aina yhtä kaukana on ranta taivaan- skitsofrenia.

Laulan itseni suohon...kuka vainoaa. Muutun juuriksi ruohon...kuka vainoaa. Kuka minua soittaa...kuka vainoaa. Aina elämä voittaa...kuka vainoaa. Ja palat yhteen liimaa Vin Rosè.

Ei elämästä selviydy vauriotta- skitsofrenia Totuus on harhaa: vain harha on totta- skitsofrenia. Tarroista hymyt on ihmisillä- skitsofrenia. Onko tauti minussa vai minun ympärillä- skitsofrenia

Joka puolelta kun katson niin kaiken nään On hyvä käydä ulkopuolella oman pään.

Tuska nautinnon on aateloimaa. Epäilystä saan mä uutta voimaa. Ja palat yhteen liimaa Vin Rosè.

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.