Snadisti sadisti

Juice Leskinen

On kaikki valmiina suurta iltaa varten hän rukoilee apua seksin jumalatarten hän tulee Kapernaumista hän puhuu lebensraumista hän kyntää uutta sarkaa

Hän on snadisti sadisti, hieman hintti superälykäs umpivintti Ensin epäili Tuomas, mut hänkin jo huomas sen; hän on täydellinen..

Hän tekee suuren vaikutuksen väkeen, hän kätensä levittää kun liukastuu Öljymäkeen ja päästä tuhanten vuotten polvillaan jengit rypee hautaholvillaan voi Jeesus parkaa..

Hän on hirveitä virheitä puolillansa veden viiniksi muuttaa suolillansa Ensin epäili Tuomas, mut hänkin jo huomas sen: hän on täydellinen..

Hän on snadisti sadisti, hieman hintti superälykäs umpivintti Ensin epäili Tuomas, mut hänkin jo huomas sen hän on täydellinen..

En tiedä murtaako vuoret henkäys tuon päiväperhon hyvin pyörii bisnekset ihailijakerhon kun ehtoollinen valmis on hän lähtee suuntaan kalmiston ja jonnekin hän karkaa..

Hän on tyhmässä ryhmässä aivotrusti kennelmiehelle roduton musti Ensin epäili Tuomas, mut hänkin jo huomas sen: hän on täydellinen hän on täydellinen täydellinen.. hän on täydellinen...

Laita Juice Leskinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.