Ajattelutapa

Juju

Mikä onkaan sun ajattelutapa? Pidä mieles ettei ajattelu tapa, Ei ajattelu tapa. Ei, ei ajattelu tapa. Mikä onkaan sun ajattelutapa? Pidä mieles ettei ajattelu tapa, aa Ei ajattelu tapa, ei, ei ajattelu tapa.

Ei aika mun maileihin vastaa, Telkkarista tulee suodatettuu paskaa, Jonot kasvaa, niille jaetaan almui,

Pispalassa kasvaa kohta oikeesti palmui. Eikä kasvia voi patentoida, Eli siks se on pakko paskaan paketoida. Vedä tötsyt suoneen, Ota ilmanen aurinkomatka Suomeen.

Tunnelma tääl on aika pilvinen ja suurin ongelma onkin ihminen (ihminen) Tai sit niiden paljous, Kilpailun voittaa aina korkein tarjous.

Täydellinen massojen hallinta Päätteenä mielenmuokkaus molekyylit lääkkeinä. Jokaiselle omat mikrosirut, sen lisäks et meil on jo pään sisäl pikkupirut. Ollaan vilkkuvii pisteitä jätti screeneil ja kadut pysyy cleenein. Ketkä tunteensa narikkaan jätti viimein, loput huuhdotaan viinein. Jos nää kahleet saatais poistettuu kokonaan, tai sit sen verran massii et sais poistettuu koko maan. Tekisimme oman utopian ....? Verkot valmiina, mut ne ois mun kutomia

Mikä onkaan sun ajattelutapa? Pidä mieles ettei ajattelu tapa. Ei ajattelu tapa. Ei ajattelu tapa. Mikä on sun ajattelutapa? Pidä mieles et ei ajattelu tapa.

Laita Juju soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.